Facebook Pixel
12/09/11 - 13:59

"Κάτι ξέρουν από παραμύθια και πέτρινα χρόνια!"

"Κάτι ξέρουν από παραμύθια και πέτρινα χρόνια!"
58.360views

Ανακοίνωσh μέσω της οποίας ενημερώνει τον κόσμο του Πανιωνίου για τις συζητήσεις που είχε με τον Γεράσιμο Βεντούρη για την απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ, εξέδωσε η "Couvra Holdings LTD". "Τα ψέματα τελείωσαν", αναφέρει μεταξύ άλλων.

ΠΑΙΞΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ QUIZ

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σε σχέση με τις αυριανές εκλογές για νέα διοίκηση στον ερασιτέχνη Πανιώνιο θέλουμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους της ομάδας τα παρακάτω, ώστε κάποια στιγμή να γνωρίζουν τα πραγματικά γεγονότα που έλαβαν χώρα τους τελευταίους μήνες (με εμπλεκόμενη την εταιρεία μας) και όχι αυτά που εντέχνως διέρρεαν κάποιοι ακραιφνείς “Πανιωνάρες“ με μοναδικό σκοπό να απαξιώσουν, υποτιμήσουν, λοιδορήσουν τις προθέσεις αλλά και την δυναμική μας:

Την απόρριψη της πρότασης μας από την ανοιχτή -λαϊκή “συνέλευση” τον Ιούλιο που μας πέρασε, ακολούθησε πρόταση του προέδρου κ .Βεντούρη τον Αύγουστο να συνδράμουμε την ομάδα. Συμφωνήσαμε από κοινού να συνεχίσουμε θέτοντας από πλευράς μας δυο όρους:

Αποδεχτήκαμε την άμεση καταβολή 500 χιλ .ευρώ από μεριάς μας για την αύξηση του ΜΚ της ΠΑΕ με προϋπόθεση την υπογραφή ιδιωτικού συμφωνητικού μεταξύ μας που να περιέχει ως όρο την οψιόν αγοράς από πλευράς μας, την άμεση έναρξη έλεγχου (οικονομικής και νομικής φύσεως) και με την τήρηση των παραπάνω την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Επιπλέον παραδώσαμε αντίγραφο τραπεζικού χρεογράφου εις τον πρόεδρο (βλέπε σχετική δήλωσή του) όπου και διαπιστώθηκε ξεκάθαρα η οικονομική μας δυνατότητα.

-Συζητήθηκε επί πλέον το θέμα της χορηγίας του τμήματος πόλο όπου και φτάσαμε σε συμφωνία ,η οποία διεκόπη λίγες ώρες πριν υπογραφεί εξ αιτίας της προτάσεως μομφής που κατετέθη στις αρχές Σεπτεμβρίου. Κρίναμε σωστό μετα και απο συζήτηση με τον κ Βεντούρη να μην δεσμεύσει η παρούσα διοίκηση για ένα τόσο σοβαρό θέμα την επόμενη αλλά και να μην αποτελέσει η συνεργασία μας ενδεχομένως αφορμή προεκλογικών τριβών.

Σε κάθε περίπτωση η πρόταση μας παραμένει εν ισχύ, θέμα αποδείξεως της χρηματοοικονομικής μας δυνατότητας πλέον δεν υφίσταται (έχουν γνώση πλέον οι φύλακες...) και όλα θα κριθούν από τις διαθέσεις, την στρατηγική και τις προοπτικές της νέας διοικήσεως.

-Στο διάστημα που μεσολάβησε υπήρξαν συγκεκριμένες κινήσεις μας, ενισχύσεως του ποδοσφαιρικού τμήματος οι οποίες σαφώς δεν επιθυμούμε να γίνουν γνωστές δημοσίως, ούτε αποσκοπούμε πλαγίως σε κάτι τέτοιο, τις γνωρίζει όμως τόσο ο Πρόεδρος της ομάδας και όχι μόνο αφού έγιναν σε συνεννόηση μαζί τους. - Επειδή διαπιστώνουμε τις τελευταίες ώρες να ξαναμαζεύεται σιγά σιγά το γνωστό μαγαζάκι που καταδίκασε την ιστορική ομάδα και με περίσσιο θράσος να συνταξιδεύει για να επιδοθεί σε στημένες δηλώσεις με απώτερο στόχο να κερδοσκοπήσει ξανά ασύστολα καλό είναι να θυμούνται τα μέλη που θα ψηφίσουν τα πιο κάτω:

α) Ποιός οδήγησε την ομάδα να χρωστάει (ΠΑΕ και ΚΑΕ ) περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ στο ελληνικό δημόσιο; Σύντομα άλλωστε θα δοθούν στην δημοσιότητα αναλυτικά στοιχεία. Τα αναμένουμε με ενδιαφέρον. Οι εκπλήξεις θα είναι χαρακτηριστικές.

β) Έγινε ξεκάθαρο πια και στον τελευταίο φίλαθλο της ομάδας γιατί δεν εδόθησαν τα βιβλία της ΠΑΕ για έλεγχο τον Ιούλιο όπως αυτονόητα ζητήσαμε; Γιατί θα φαινόταν μέσα σε λίγες ώρες το δυσβάσταχτο χρέος, η ενδεχόμενη κακοδιαχείριση, η ασυναρτησία των δήθεν “προέδρων”, η αδυναμία χάραξης έστω και στοιχειώδους στρατηγικής για να φτιάξει ο Πανιώνιος μια ανταγωνιστική ευρωπαϊκή ΠΑΕ.

γ) Ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για όλα και προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου των εκπροσώπων της εταιρείας μας. Απέναντι σε μια κουρελού αποτελούμενη από κριτές πρόσφατων καλλιστείων, πρώην τροφίμους ιδρυμάτων, αποτυχημένων διαχειριστών ,ξεπερασμένων προσώπων καλούμε τους φιλάθλους και τα μέλη να εκλέξουν μια σοβαρή και ισχυρή διοίκηση. Ικανής να διαπραγματευτεί με αξιοπιστία το μέλλον της ΠΑΕ με όποιον έχει στρατηγικό σχέδιο και ρεαλιστική δυνατότητα να το πραγματοποιήσει, με όποιον μπορεί να ενώσει όλους όσους νοιάζονται για την ποδοσφαιρική ομάδα και το έχουν αποδείξει.

Τα ψέματα τέλειωσαν. Η πρόταση του τίποτα από τους τζάμπα μάγκες θα οδηγήσει στον πάτο τον Πανιώνιο. Η αλλαγή των ΑΦΜ είναι ξεφτίλα. Δεν αρμόζει στην ομάδα. Όσοι μπορούν να βοηθήσουν ας το αποδείξουν. Καλούμε κι εμείς από την πλευρά μας όσους κινούνται προς αυτή την νέα κατεύθυνση να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να οδηγήσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Σε κάθε άλλη περίπτωση ας βρουν ενίσχυση στα κουβεϊτιανά πετροδόλαρα και στα παραμύθια της Σεχραζαντ.

Κάτι ξέρουν παραπάνω κι από παραμύθια κι από πέτρινα χρόνια.

ΥΓ: Όσο για την περίφημη ψηφοφορία που έληξε δήθεν σε βάρος της πρότασης μας αρκεί να σκεφτούμε τα εξής: Τα ταμειακώς ενήμερα μέλη σήμερα είναι 65 ,οι ψηφοφόροι του Ιουλίου ήσαν 83! Οπότε είτε κάποιοι ήσαν ενήμεροι μόλις έναν μήνα πριν και δεν είναι σήμερα πράγμα πρωτοφανές είτε κάποιοι φρόντισαν να ντροπιάσουν την ιστορία του συλλόγου εξυπηρετώντας τις σκοπιμότητες και τα συμφέροντα που κανιβαλίζουν τον Πανιώνιο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ