Facebook Pixel Ο "εμφύλιος" φέρνει Πολέμη;
| 2011-09-12 16:55:00

Ο "εμφύλιος" φέρνει Πολέμη;

Ο "εμφύλιος" φέρνει Πολέμη;

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος δεν πρότεινε κάποιο συγκεκριμένο πλάνο για την "επόμενη μέρα" στον Παναθηναϊκό, ωστόσο η πρότασή του μπορεί να έχει συγκεκριμένους αποδέκτες.

Ο "Βγενό" μίλησε για παραπάνω από δύο ώρες στη προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, αλλά δεν παρουσίασε ένα συγκεκριμένο σχέδιο για την ομάδα, πέρα από την πρόταση των 15 εκ. ευρώ για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Αρκέστηκε στο "εδώ είμαι εγώ", ωστόσο δεν είπε με ποιους θα βγει μπροστά, ενώ ο ίδιος επεσήμανε πως μόνος του δεν έχει τη δυνατότητα να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό.

Παραδέχθηκε, άλλωστε, ότι θέλει συμπαίκτες, αλλά και τον κόσμο στο πλευρό του. Δεν είναι τυχαίο ότι είπε ξεκάθαρα ότι ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη τους Γιαννακόπουλους μιλώντας αρκετές φορές με τα καλύτερα λόγια για τα αδέρφια Παύλο και Θανάση, ενώ έπλεξε επανειλημμένως το εγκώμιο του Νικόλα Πατέρα για την προσφορά του στον σύλλογο.

Αναφορές που είχαν τον σκοπό τους αφού ο Βγενόπουλος περιμένει από τους συγκεκριμένους μετόχους να τον ακολουθήσουν βάζοντας ζεστό χρήμα στη μετά Βαρδινογιάννη εποχή.

Επίσης, ο Ανδρέας Βγενόπουλος, μετά από σχετική ερώτηση που του έγινε, έκανε ειδική αναφορά στον Αδαμάντιο Πολέμη. Αποκάλυψε ότι είναι ο μόνος από τους μετόχους που έχει μιλήσει και πως τον έχει ενημερώσει για την πρόθεσή του να πάρει μια πρωτοβουλία για τον Παναθηναϊκό και πως θα συναντηθούν άμεσα για να συζητήσουν.

Μια παραδοχή που δείχνει ότι μπορεί το πλάνο της επόμενης μέρας να έχει μπροστάρη στον Παναθηναϊκό κι αυτός να είναι ο Πολέμης, ο οποίος σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, είναι θετικός στο να βγει μπροστά αν δεν είναι μόνος του.

Ο Βγενόπουλος, λοιπόν, μίλησε για "εμφύλιο" στον Παναθηναϊκό και -σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα- δεν αποκλείεται αυτός να κερδηθεί με τη συστράτευση των μετόχων προς την πλευρά του "Mr MIG" και με επικεφαλής τον Πολέμη που είναι ο μόνος που φαίνεται να θέλει και να μπορεί με την υποστήριξη των υπολοίπων να καθοδηγήσει την ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Άμα φύγει μπαίνω, αλλά με τους όρους μου!"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags