Facebook Pixel Mόνια και... τέζα!
| 2011-09-12 22:46:00

Mόνια και... τέζα!

Mόνια και... τέζα!

Ο Μόνια... επέλεξε την αντίπαλο της Ρωσίας στα προημιτελικά, με εύστοχο τρίποντό του κατά τη λήξη της αναμέτρησης έδωσε τη νίκη στην ομάδα του κι άφησε τους Σκοπιανούς με ανοιχτό το στόμα (63-61)!


Η αναμέτρηση ήταν αρκετά αμφίρροπη από το ξεκίνημα της. Τα Σκόπια μπορεί να μπήκαν πολύ «ζεστά» όταν έτρεξαν ένα σερί 8-0 ωστόσο η Ρωσία ανέκαμψε κι έφερε στα ίσα το παιχνίδι. Οι Ρώσοι κρατούσαν στο δεύτερο δεκάλεπτο τα ηνία της αναμέτρησης με τα Σκόπια πάντα να είναι σε απόσταση αναπνοής.

Η επιστροφή από τα αποδυτήρια εξελίχθηκε σε παιχνίδι για γερά νεύρα. Οι δύο ομάδες πάλευαν για το προβάδισμα που άλλαζε συνεχώς χέρια. Η Ρωσία προσπαθούσε, αλλά ΜακΚάλεμπ και Άντιτς φρόντιζαν να φέρνουν το παιχνίδι στα ίσα. Η επίθεση των Ρώσων ήταν σε άσχημη ημέρα με τον Αντρέι Κιριλένκο να μην είναι σε φόρμα. Παρόλα αυτά κέρδισε μία διαφορά επτά πόντων (58-51, 33'), αλλά με δύο τρίποντα των Ιλιέφσκι και Στογιανόφσκι τα Σκόπια μείωσαν στον πόντο.

Το τέλος ήταν δραματικό με τα Σκόπια να έχουν τη δυνατότητα να υποκύψουν σε φάουλ χωρίς να στείλουν τους Ρώσους από τη γραμμή των βολών ροκάνιζαν το χρόνο χωρίς να υπολογίζουν στον Σέργκεϊ Μόνια! Στη λήξη του χρόνου ευστόχησε με ταμπλό σε τρίποντο και έστειλε τους Ρώσους στη Σερβία, ενώ τα Σκόπια στους διοργανωτές Λιθουανούς.

Τα δεκάλεπτα: 19-20, 37-34, 51-49, 63-61.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags