Facebook Pixel Στο τέλος θα γίνουν και... φίλοι
| 2011-09-13 13:20:00

Στο τέλος θα γίνουν και... φίλοι

Στο τέλος θα γίνουν και... φίλοι

Την άποψη πως ο Βγενόπουλος, με όσα είπε χθες, ουσιαστικά τον... δικαίωσε για τη στάση του στον Παναθηναϊκό το πρώτο καλοκαίρι της πολυμετοχικότητας, εξέφρασε ο Βέλιτς!

Ο πρώην συνεργάτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μίλησε στον "SentraFM" για τις χθεσινές αναφορές του "Mr MIG" στο όνομά του και σχολίασε:

Για τις «αιχμές» του Βγενόπουλου: «Θα μπορούσε κανείς να πει πάρα πολλά... Εγώ, όπως όλος ο κόσμος γνωρίζει, στα ζητήματα του ΠΑΟ πάντα αναφέρομαι με ποδοσφαιρικές απόψεις. Υπερασπίζομαι τη δουλειά μου και τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί μου και δεν έχω αναφερθεί υποτιμητικά, ειρωνικά ή με προσβλητικό τρόπο σε κανέναν.

Σε δύο σημεία λοιπόν, ακούστηκε χθες το όνομά μου. Υπάρχει όμως, και η πραγματικότητα. Για τις συσκέψεις κάνω σαν να μην το έχω ακούσει. Είναι τόσο αστείο. Όσο για τα προβλήματα που δημιουργούσα στον Τεν Κάτε, ο ίδιος ο Τεν Κάτε έχει δώσει συνέντευξη, αφού έχει φύγει, και έχει αναφερθεί σε προβλήματα που συνάντησε στον Παναθηναϊκό.

Θα ήθελα πάντως να ευχαριστήσω τον κ. Βγενόπουλο, παρότι δεν γνωριζόμαστε και δεν έχουμε μιλήσει ποτέ, αλλά τον αντιμετωπίζω με σεβασμό όπως όλους στον Παναθηναϊκό, για το σημείο που είπε ότι δημιουργούσα προβλήματα. Και εξηγώ ότι είναι γεγονός ότι όλοι παραδέχονται ότι όλες οι κινήσεις εκείνο το καλοκαίρι ήταν λανθασμένες. Εγώ διαφωνούσα με όσα έγιναν εκείνη την εποχή. Με δικαιώνει λοιπόν ο κ. Βγενόπουλος και φαντάζομαι ότι οι ίδιο άνθρωποι που είχαν ευθύνες τότε με αντιμετώπιζαν ως πρόβλημα. Τώρα θα ευχόντουσαν να με είχαν ακούσει τότε».

Για το πλάνο του στον Παναθηναϊκό: «Είχα δικό μου πλάνο που ήταν προσαρμοσμένο στα δεδομένα του Παναθηναϊκού και τις απόψεις μου τεκμηριωμένα τις περνούσα προς τα έξω. Όποιος έρχεται μετά δεν μπορεί να το κατανοήσει και ακολουθεί το δικό του πλάνο. Όσο και να προσπαθούν μερικοί απαξιώνοντας το παρελθόν να υπερασπίζουν το μέλλον δεν τα καταφέρνουν. Τα αποτελέσματα της δουλειάς καθενός είναι δεδομένα. Το άσπρο δεν γίνεται μαύρο με το ζόρι.

Η μετάβαση από τη μία εποχή στην άλλη, ας μην χρησιμοποιείται ως δικαιολογία, γιατί κι εγώ δεν αναφέρθηκα ποτέ στους πριν από εμένα. Θέλω να τονίσω ότι τα προβλήματα υπήρχαν και πριν από μένα και μετά από μένα πολύ περισσότερα. Όσο ήμουν το μόνο που έκανα ήταν να λύνω προβλήματα. Δεν έχω προσθέσει ούτε ένα παραμικρό πρόβλημα στον Παναθηναϊκό. Αυτή είναι η ουσία της σωστής δουλειάς».

Για τις συσκέψεις με τον Τζίγγερ: «Εννοείται ότι συζητούσα με τον κύριο Βαρδινογιάννη. Η σύνδεση με το τρίτο όνομα (σ.σ. Κώστας Γκόντζος) είναι τόσο αστεία που κάνω σαν να μην έχω ακούσει».

Για τα προβλήματα με τον Τεν Κάτε: «Όταν ακούγονται οι απόψεις μου, που είναι καθαρά ποδοσφαιρικές, θα ήθελα όλοι να μπαίνουν στην ουσία αυτών που λέω γιατί θεωρώ πως λέω ουσιαστικά πράγματα. Δεν μου αρέσει να αναφέρομαι στο παρελθόν, δεν έχει σημασία. Το ζήτημα του Παναθηναϊκού είναι στο μέλλον του.

Για κάποιο λόγο βρέθηκα μέσα σε μία διαμάχη και αναγκάζομαι να υπερασπίζομαι τη δουλειά μου και τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα. Οι διαφωνίες δεν έχουν καμία σημασία. Είναι για να ικανοποιήσει ο καθένας την προσωπική του υστεροφημία. Σε γενικές γραμμές έχω διαφωνήσει σε πληρότητα επιλογών και έχω καταθέσει και γραπτά τις ενστάσεις μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags