Facebook Pixel Είμαστε ακόμα ζωντανοί!
| 2011-09-17 12:46:00

Είμαστε ακόμα ζωντανοί!

Είμαστε ακόμα ζωντανοί!

Ο Σωτήρης Γεωργίου μετά την νίκη της Ελλάδας επί της Σερβίας κάνει έναν απολογισμό της εθνικής ομάδας αλλά του κάθε παίκτη ξεχωριστά.
 

Ώρα απολογισμού λοιπόν για την εθνική μας ομάδα καθώς υπολείπεται ένα παιχνίδι τυπικής διαδικασίας το Σάββατο για τις θέσεις 5-6 με την Λιθουανία. Που καλύτερα είναι να το χαρούμε, να παίξουμε ελεύθερα και να χρησιμοποιηθούν και όλα τα παιδιά του πάγκου που αξίζουν αφού για να είσαι ομάδα στα αποδυτήρια πρέπει να έχεις οικογενειακή εικόνα και κλίμα. Η εθνική μας καθάρισε για να ξεκινήσουμε από το ματς αυτό τους Σέρβους.

Ένα παιχνίδι πολύ πιο δύσκολο για μένα από αυτό με την Γαλλία καθώς εδώ είχαμε το άγχος του στόχου, της συμμετοχής στο προ Ολυμπιακό τουρνουά, ενώ στο παιχνίδι με τους Γάλλους και να χάναμε δεν άλλαζε κάτι ούτε χάναμε κάποιο στόχο. Συνεπώς η αναμέτρηση ήταν κρισιμότατη, οι Σέρβοι κάθε άλλο παρά αδιάφοροι ήταν καθώς αυτοί και αν έχουν κριτική που χάνουν μια χρονιά και απέτυχαν πλήρως στην Λιθουανία αφού ξεκίνησαν για μετάλλιο και είχαν και δρόμο στρωμένο για τελικό!

Διαβάστε ολόκληρο το σχόλιο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags