Facebook Pixel "Πακέτο" Τζέραρντ-Λάμπαρντ στην Ανζί;
Ποδόσφαιρο
| 2011-09-18 10:01:00

"Πακέτο" Τζέραρντ-Λάμπαρντ στην Ανζί;

"Πακέτο" Τζέραρντ-Λάμπαρντ στην Ανζί;

Ετοιμάζει νέα "βόμβα" μεγατόνων η Ανζί! Βρετανικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο δισεκατομμυριούχος πρόεδρος της ομάδας, Σουλεϊμάν Κερίμοφ είναι έτοιμος να τα "σκάσει" και πάλι χοντρά για να αγοράσει τους Στίβεν Τζέραρντ και Φρανκ Λάμπαρντ.

Μετά την απόκτηση του Σάμουελ Ετό από την Ίντερ, ο Σουλεϊμάν Κερίμοφ έχει στρέψει το ενδιαφέρον του σε Τσέλσι και Λίβερπουλ, καθώς έχει βάλει στόχο να αγοράσει τους δύο άσους που αγωνίζονται στην Premier League, Φρανκ Λάμπαρντ και Στίβεν Τζέραρντ!

Ο ισχυρός άνδρας της ρωσικής ομάδας είναι διατεθειμένος να τινάξει την μπάνκα στον αέρα, καθώς όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της "metro.co.uk", σκέφτεται να τους προσφέρει ετήσιες αποδοχές που θα αγγίζουν τα 15 εκατ. ευρώ! Και όπως καταλαβαίνετε, δύσκολα μπορείς να πεις "όχι" σε τέτοια προσφορά.

Σίγουρα πάντως, το συγκεκριμένο σενάριο δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες για να πραγματοποιηθεί, μιας και θεωρείται απίθανο οι δύο μεγάλοι παίκτες της Εθνικής Αγγλίας να αφήσουν τις ομάδες τους ώστε να πάνε στα... κρύα της Ρωσίας. Ωστόσο, όταν στη μέση μπαίνει ο παράγοντας χρήμα, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags