Facebook Pixel "Έχει προσωπικότητα και θράσος ο Καπίνο"
| 2011-09-18 14:32:00

"Έχει προσωπικότητα και θράσος ο Καπίνο"

"Έχει προσωπικότητα και θράσος ο Καπίνο"

Για την πρώτη εμφάνιση του Στέφανου Καπίνο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού μίλησε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Ο προπονητής της Golden Team του Παναθηναϊκού είχε υπό τις οδηγίες του τον Καπίνο για τρία χρόνια και πιστεύει ότι έχει το ταλέντο, την προσωπικότητα και το θράσος για να αντεπεξέλθει στην πρώτη ομάδα.

Για την εμφάνιση του Στέφανου Καπίνο κόντρα στον Ατρόμητο, είπε: «Έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση. Γνωρίζω την αξία του επειδή δουλεύαμε μαζί για τρία χρόνια και είναι αρκετά ώριμος για την ηλικία του. Έχει τα στοιχεία, αλλά είναι αρχή ακόμα. Μπήκε σε μία δύσκολη στιγμή για τον Παναθηναϊκό και για να ανταποκριθεί κανείς χρειάζεται εκτός από ταλέντο και προσωπικότητα».

Για τις συμβουλές που έχει δώσει στον νεαρό τερματοφύλακα, δήλωσε: «Του έχω δώσει συμβουλές όπως και σε όλους τους παίκτες. Μετά την προπόνηση των τερματοφυλάκων έρχεται το κομμάτι της τακτικής και του έχω πει κάποια πράγματα. Είναι ώριμο παιδί για την ηλικία του. Έχει προσωπικότητα και θράσος και το έδειξε χθες. Δεν ήταν εύκολο για τον ίδιο, αλλά έκανε πολύ καλή εμφάνιση».

Για την εικόνα της ομάδας απέναντι στους Περιστεριώτες, τόνισε:   «Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με 10 παίκτες για 90 λεπτά και δεν ήταν εύκολο να γυρίσει το παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες ήταν καλές, αλλά ήρθε το λάθος από τον Καρνέζη και παρά το αριθμητικό μειονέκτημα που είχε ο Παναθηναϊκός έπαιξε όπως έπρεπε. Ήταν με παίκτη λιγότερο και βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά πήρε το βαθμό της ισοπαλίας. Υπάρχει προσωπικότητα στην ομάδα και αυτό είναι πολύ καλό».  

Για τις φετινές μεταγραφές του «τριφυλλιού»: «Όλοι θα βοηθήσουν γιατί όλοι προσπαθούν για την ομάδα. Ο Ζέκα έχει δείξει ότι ανεβάζει την ομάδα, ο Ρούντολφ έδειξε ότι έχει ποιότητα και ο Βιτόλο μπορεί να δώσει λύσεις. Είναι σε θέση να βοηθήσουν όλοι. Βέβαια, έρχονται και οι Μαυρίας, Καπίνο και Λαγός. Από τα τμήματα υποδομών υπάρχουν πολλά παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν».

Για το αν ο αποκλεισμός από την Ευρώπη μπορεί να λειτουργήσει θετικά για τις εγχώριες διοργανώσεις, είπε: «Δεν πρέπει να το βλέπουμε έτσι. Υπήρξαν δύο αποκλεισμοί και αυτό κόστισε πάρα πολύ στην ομάδα. Τόσο αγωνιστικά, όσο και οικονομικά. Τώρα πας για πρωτάθλημα και κύπελλο. Η ομάδα θα έχει λιγότερα παιχνίδια, αλλά και λιγότερα έξοδα. Οι δύο αποκλεισμοί όμως τραντάζουν τον Παναθηναϊκό, επειδή στο παρελθόν είχε πολύ καλές παρουσίες στην Ευρώπη και αυτό τώρα είναι ζημιά. Τώρα κοιτάζουμε το παρόν και το μέλλον. Τη σημερινή ομάδα και τα παιδιά των ακαδημιών. Εκτός από την ομάδα των U20 υπάρχει και αυτή των U11 και αυτά τα παιδιά θα έχουν πολύ περισσότερο χρόνο για να εκπαιδευτούν σωστά και να βοηθήσουν στο μέλλον».

Πηγή: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags