Facebook Pixel Δανεικοί και… αγύριστοι;
| 2011-01-22 09:04:00

Δανεικοί και… αγύριστοι;

Δανεικοί και… αγύριστοι;

Ο Παναθηναϊκός διαθέτει μία… ομάδα εκτός ομάδας, ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται δανεικοί και με κάποιον τρόπο θα πρέπει να αξιοποιηθούν. Ακόμα και μέσω της πώλησης.

Εννιά παίκτες έχει αυτή τη στιγμή δανεικούς σε άλλες ομάδες ο Παναθηναϊκός και η νέα κατάσταση που διαμορφώνεται αναγκάζει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να αξιολογήσουν εκ νέου αυτές τις περιπτώσεις και να αποφασίσουν για το μέλλον τους.

Ο Μαρσέλο Μάτος είναι ένας παίκτης που στον Παναθηναϊκό επιθυμούν να επιστρέψει. Αν αυτό γινόταν από τώρα θα είχαν επισπεύσει την διαδικασία, ωστόσο οι βραζιλιάνοι της Μποταφόγκο δύσκολα θα τον αφήσουν να φύγει τώρα. Προορίζεται για αντικαταστάτης του Ζιλμπέρτο το καλοκαίρι.

Ο Γκάμπριελ έκανε μια εξαιρετική σεζόν στην Γκρέμιο και οι βραζιλιάνοι θέλουν να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή. Αυτό είναι ιδανικό για τον Παναθηναϊκό γιατί και το συμβόλαιο του θα γλιτώσει αλλά θα καταφέρει να βάλει ένα ποσό στο ταμείο του.

Ο Μουν επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και οι πράσινοι περιμένουν να δουν αν μπορεί να αγωνιστεί στα παλιά επίπεδα. Σε αυτή τη περίπτωση δεν είναι απίθανό να τον ξαναδούμε με την πράσινη φανέλα, ειδάλλως θα παραχωρηθεί.

Ο Σίλβα Κλέιτον είναι και αυτός ένας από τους παίκτες που μπορεί να τους δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία, ενώ ο Ματίας Μπιάρσμιρ παραχωρείται και με ποσό μικρότερο από αυτό της ρήτρας που υπάρχει με την Ρόσενμποργκ.

Ο Μελίσσης είναι δανεικός και πάλι στη Λάρισα και το καλοκαίρι θα γίνει προσπάθεια να παραχωρηθεί.

Μένουν μόνο οι περιπτώσεις του Αντρέας Ίβανσιτς που, σύμφωνα και με την «Εξέδρα» είναι στο χέρι του Παναθηναϊκού αν θα δεχθεί εκπρόθεσμα την ρήτρα της Μάιντς ή θα φέρει ξανά στην Παιανία τον παίκτη.

Τέλος ο Βαγγέλης Μάντζιος και ο Μάριο Γκαλίνοβιτς μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι και για αυτό δεν υπολογίζονται.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags