Facebook Pixel «Σύννεφα» μεταξύ Φλωρίδη – Σαχπατζίδη!
| 2011-09-20 22:13:00

«Σύννεφα» μεταξύ Φλωρίδη – Σαχπατζίδη!

«Σύννεφα» μεταξύ Φλωρίδη – Σαχπατζίδη!

Διάσταση απόψεων διαφαίνεται στον ορίζοντα ανάμεσα στους Σαχπατζίδη και Φλωρίδη. Ενδεικτικό είναι ότι ο Φλωρίδης, σύμφωνα με πληροφορίες, έστειλε εν αγνοία του Σαχπατζίδη το έγγραφο με το οποίο ζήτησε παράταση ενός μήνα στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Για ποιο λόγο το έκανε, χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με τον Κατερινιώτη επιχειρηματία; Είναι ένα ερώτημα το οποίο θα απαντηθεί πολύ σύντομα. Πάντως, φαίνεται ότι οι δύο πλευρές οδηγούνται σε ρήξη.  Πιθανότατα την Τετάρτη (20/9) ο Κατερινιώτης επιχειρηματίας θα διαχωρίσει από δω και πέρα την θέση του από τον Φλωρίδη με επίσημη τρόπο, εξηγώντας και τους λόγους.

Εννοείται, ότι ανεξάρτητα από τις μελλοντικές προθέσεις του Φλωρίδη, ο Σαχπατζίδης, ο οποίος είναι ο μοναδικός που στηρίζει εμπράκτως εδώ και χρόνια όχι μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά και όλα τα τμήματα αιχμής του συλλόγου, θα παραμείνει βασικός χρηματοδότης της ΠΑΕ.

Η συμμετοχή του στην τελευταία αύξηση κεφαλαίου υπολογίζεται πως θα φτάσει στο ένα εκατ. ευρώ συνολικά. Επίσης έχει αγοράσει από τότε που ανέλαβαν οι Θόδωρος Ζαγοράκης και Ζήσης Βρύζας, σε προηγούμενες αυξήσεις κεφαλαίου, ποσοστό μετοχών άνω του 5%, επειδή ήθελε να τους βοηθήσει. Είναι χαρακτηριστικό πως ήταν ο κύριος οικονομικός αρωγός σε πολλές σημαντικές μεταγραφές κατά την τελευταία τετραετία.

Η στάση του, λοιπόν, απέναντι στην ομάδα δεν θα αλλάξει και θα παραμείνει κοντά της, ανεξάρτητα από την εξέλιξη της υπόθεσης Φλωρίδη. Μάλιστα, επειδή είναι αναμφισβήτητα ο μόνος που βάζει χρήματα στην ΠΑΕ, η λογική λέει πως θα έχει και πιο ενεργό ρόλο στο άμεσο μέλλον, με ανάμειξη της οικογένειάς του στα διοικητικά.

Πηγή: Contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags