Facebook Pixel "Χωρίς έγκριση και λεφτά, πώς θα βγάλει διοίκηση;"
| 2011-09-21 16:00:00

"Χωρίς έγκριση και λεφτά, πώς θα βγάλει διοίκηση;"

"Χωρίς έγκριση και λεφτά, πώς θα βγάλει διοίκηση;"

Αυτό είναι το νόημα της πρώτης αντίδρασης του προέδρου του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή, στην ανακοίνωση του Βασίλη Φλωρίδη.

Ο κ. Κατσαρής τόνισε πως η σειρά για τη διοικητική μετάβαση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι συγκεκριμένη.

Πρώτα πρέπει να πάρει ο σύλλογος την έγκριση από την ΕΕΑ, έπειτα να μπουν τα χρήματα που έχουν συμφωνηθεί από τον κ. Φλωρίδη και μετά ο επίδοξος επενδυτής θα έχει το νόμιμο δικαίωμα να ορίσει διοίκηση της δικής του προτίμησης, όπως ανακοίνωσε ότι επιθυμεί.

"Για εμάς δεν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με όσα λέγαμε μέχρι σήμερα. Η επένδυση θα ολοκληρωθεί εφόσον προχωρήσουν οι διαδικασίες με την ΕΕΑ και εμφανιστούν στη συνέχεια τα χρήματα που θα μπούνε στα ταμεία της ΠΑΕ", είπε αρχικά στο "olapaok.gr" και συνέχισε:

"Φυσικά και ο κ. Φλωρίδης δικαιούται να βάλει τέσσερα άτομα δικής του επιλογής σε διοίκηση που θα προκύψει όταν δώσει έγκριση η ΕΕΑ και εμφανίσει τα χρήματα. Για μας είναι πολύ σημαντικό το θέμα της έγκρισης από την ΕΕΑ. Δε θέλουμε να προκύψει μία διοίκηση χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει πρώτα αυτό το θέμα". 

Επίσης, είπε:  "Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα ούτε με τον Σαχπατζίδη, ούτε με τον Φλωρίδη. Μακάρι να προχωρούν όλοι ενωμένοι. Εμάς μας ενδιαφέρει να μπουν χρήματα στην ομάδα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags