Facebook Pixel Ήταν large με δανεικά...
| 2011-09-22 10:30:00

Ήταν large με δανεικά...

Ήταν large με δανεικά...

Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αποτελεί ο Βασιλάκης Φλωρίδης, με τις κακές γλώσσες να λένε πως το λυκόφως στη φιλία του με τον Σαχπατζίδη είναι οι 500 χιλ. ευρώ που δάνεισε ο δεύτερος στον πρώτο...

Πριν από ένα διάστημα οι δύο επιχειρηματίες είχαν βάλει από 500 χιλ. ευρώ ο καθένας στα ταμεία της ΠΑΕ. Με τον Σαχπατζίδη να δανείζει το συγκεκριμένο ποσό στον Βασιλάκη Φλωρίδη, με την προϋπόθεση πως σε λίγες ημέρες θα του επιστρεφόταν.

Όσο το είδατε εσείς, άλλο τόσο το είδε και ο Σαχπτζίδης, γεγονός που φαίνεται πως από κάποιο σημείο και μετά τον εκνεύρισε.

Κι αυτός ήταν ένας από τους λόγους που διαταράχτηκαν οι σχέσεις μεταξύ των δύο ανδρών. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι, άλλωστε, που υποστήριζαν από την αρχή αυτής της ιστορίας, πως το ευτύχημα για τον ΠΑΟΚ ήταν τελικά, η ενεργή συμμετοχή του Σαχπατζίδη στην ΠΑΕ.

Καθώς έχει την οικονομική επιφάνεια να βοηθήσει, όταν ακόμα ο Βασιλάκης Φλωρίδης έταζε κάποια εκ. ευρώ... Με τον γιο του Σαχπατζίδη να έχει, πλέον, στην κατοχή του τις μετοχές που είχε αποκτήσει ο Φλωρίδης με αυτές τις 500 χιλ. ευρώ και να είναι πολύ πιθανό να συμμετάσχει στο επόμενο Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags