Facebook Pixel Προχωράνε κανονικά... πριγκιπικά!
| 2011-09-29 00:34:00

Προχωράνε κανονικά... πριγκιπικά!

Προχωράνε κανονικά... πριγκιπικά!

Πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια της Τετάρτης 28 Σεπτεμβρίου η πρώτη επαφή του Παναγιώτη Πετρόπουλου με τους εκπροσώπους και δικηγόρους του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Οι δύο πλευρές είχαν τη πρώτη τετ α τετ επαφή, τα είπαν από κοντά και μίλησαν για το πλαίσιο συνεργασίας το οποίο θα πρέπει να χαράξουν ώστε να βρεθούν οι δυο πλευρές γύρω από το ίδιο τραπέζι και να αρχίζουν να μιλάνε για την πραγματοποίηση του "deal".

Αυτό που βέβαια τόνισαν οι εκπρόσωποι της πλευράς Βαρδινογιάννη στον κ. Πετρόπουλο ήταν πως θα πρέπει να έχει στα χέρια του και το επίσημο πληρεξούσιο και όχι μόνο αυτό που του έχει αποσταλεί με e-mail. Έτσι ώστε οι οποίες κινήσεις και όποιες συζητήσεις να είναι πιο σίγουρες, πιο πλήρεις.

Αυτό φυσικά αναμένεται να γίνει μέχρι την Παρασκευή και φυσικά η έλευση αυτού του χαρτιού είναι που θα δώσει άλλη διάσταση στο όλο θέμα και θα δείξει πως η συγκεκριμένη υπόθεση και το ενδιαφέρον του Πρίγκιπα από τη Σαουδική Αραβία είναι αληθινό.

Αυτό που θα πρέπει να σημειώσουμε εμείς είναι πως όπως λέει ο λαός μας "η σιωπή είναι χρυσός" και είναι γεγονός ότι χθες τόσο ο Παναγιώτης Πετρόπουλος όσο και ο Βλάσης Τσάκας δύσκολα μπορούσαν να εντοπιστούν από τον οποιοδήποτε. Ίσως πλέον είναι σε ισχύ η σιγή ασυρμάτου που θα έπρεπε να είχε γίνει από την αρχή ώστε το όλο θέμα να πάρει τη σοβαρότητα που έπρεπε.

Όσον αφορά τον Βλάση Τσάκα χθες το απόγευμα βρισκόταν στο Κάιρο από όπου θα πέταγε για την Τζέντα προκειμένου να βρεθεί στη Σαουδική Αραβία και δίπλα στον Πρίγκιπα στη διάρκεια της Πέμπτης.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, όπως είχε αφήσει να εννοηθεί ο Βλάσης Τσάκας στη διάρκεια που θα είναι μαζί με τον Πρίγκιπα να υπάρξει και μια επικοινωνία του Σαουδάραβα με τον κόσμο του Παναθηναϊκού μέσω μιας ραδιοφωνικής ή τηλεοπτικής συνέντευξης.

Πηγή: prasinanea.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags