Facebook Pixel Πρόωρο αντίο για Λένα
Άλλα Σπορ
| 2011-10-02 16:32:00

Πρόωρο αντίο για Λένα

Πρόωρο αντίο για Λένα

Η Λένα Δανιηλίδου πέρασε με επιτυχία από τη διαδικασία των προκριματικών στο "China Open" του Πεκίνου, μπαίνοντας στο κυρίως ταμπλό, δεν κατάφερε ωστόσο να προχωρήσει πέραν του πρώτου γύρου.
 

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ολοκλήρωσε πρόωρα τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά της κινεζικής πρωτεύουσας που άνοιξε την Κυριακή (2/10) την αυλαία του, με την Ντανιέλα Χαντούτσοβα να παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Η Σλοβάκα έφτασε εύκολα στην επικράτηση με 6-4, 6-2 και πέρασε στον δεύτερο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει την νικήτρια του ζευγαριού Σουάι Πενγκ (Νο12)-Φλάβια Πενέτα.

Η Λένα θα παραμείνει στο Πεκίνο για τις αναμετρήσεις του διπλού, όπου με παρτενέρ την Ουκρανή Μαρίγια Κορίτσεβα θα αντιμετωπίσουν στον πρώτο γύρο τις Αμερικανίδες Ράκουελ Κοπς-Τζόουνς/Αμπιγέιλ Σπίαρς.

Έξω η Να Λι

Στο μεταξύ, η πρεμιέρα επιφύλασσε και εκπλήξεις, με την «οικοδέσποινα» Να Λι, Νο4 του ταμπλό, να πέφτει θύμα έκπληξης μένοντας εκτός από τον πρώτο γύρο. Η Κινέζα, νικήτρια του Ρολάν Γκαρός, δεν μπόρεσε να ικανοποιήσει τους συμπατριώτες της, στην πρώτη της εμφάνιση στη χώρα της μετά τη νίκη της στο Παρίσι, γνωρίζοντας την ήττα από τη Ρουμάνα Μόνικα Νικουλέσκου με 6-4, 6-0.

Ωστόσο, η Να Λι δεν ήταν η μοναδική από τις «μεγάλες» του ταμπλό που αποχαιρέτησαν, αφού τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και η Γελένα Γιάνκοβιτς. Η Σέρβα, Νο10 του ταμπλό αποδείχθηκε «λίγη» στο ματς με την Ταμίρα Πάζεκ, η οποία με 7-5, 6-4 πήρε πανηγυρικά την πρόκριση.

Στις άλλες πιο σημαντικές αναμετρήσεις της πρεμιέρας, η Σαμάνθα Στόσουρ (Νο6) νίκησε τη Τσβετλάνα Πιρόνκοβα με 6-4, 6-0, η Μάριον Μπαρτολί (Νο8) την Ιβέτα Μπενέσοβα με 3-6, 6-4, 7-5 και η Άντρεα Πέτκοβιτς (Νο9) την Λούσι Σαφάροβα με 7-6, 6-4.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags