07/10/11 - 09:41

"Πού να πάω καλύτερα;"

Στη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό αναφέρθηκε στις πρώτες του δηλώσεις, στο επίσημο σάιτ των "ερυθρόλευκων", ο Βισέντε Μόνχε.

"Πού να πάω καλύτερα;"
23.042views 0shares

Ο 30χρονος αριστερός εξτρέμ μίλησε για πολλά ενδιαφέροντα θέματα, ενώ έκανε και έναν χαιρετισμό προς τους φίλους του συλλόγου: «Γεια σας, είμαι ο Βισέντε Μόνχε. Εείμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ».

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Αρχίζω να γνωρίζω τους συμπαίκτες μου και προσπαθώ να ενσωματωθώ στην ομάδα το πιο γρήγορο δυνατό για να βοηθήσω τον σύλλογό μας, γιατί άλλωστε για αυτό έχω έρθει, για να βοηθήσω και να προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ».

Για την προσαρμογή του: «Ήμουν δύο χρόνια στον Ολυμπιακό Βόλου. Μου φαίνεται πως είναι μία καλή διοργάνωση και ένα πρωτάθλημα πολύ δύσκολο. Έχω όμως την εμπειρία του ότι έπαιξα δύο χρονιές εδώ. Νομίζω ότι θα είναι δύσκολα, αλλά ο Ολυμπιακός πιστεύω ότι είναι μία ομάδα πολύ μεγάλη και ένας σύλλογος φτιαγμένος για πολύ σημαντικά πράγματα».

Για την πρόκληση του Ολυμπιακού: «Ήδη το να έρθω στην Ελλάδα ήταν ένα στοίχημα για μένα, πολύ μεγάλο, μία όμορφη πρόκληση για την καριέρα μου, αλλά το να είμαι εδώ σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός Πειραιώς είναι πολύ σημαντικό για μένα και την καριέρα μου. Είναι κάτι πολύ όμορφο που μου συμβαίνει και ελπίζω να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία στο μέγιστο βαθμό, προσπαθώντας να ενσωματωθώ στην ομάδα, όπως είπα και πριν και να κάνω το καλύτερο για να εξακολουθήσω, να συνεχίσω σε αυτή την ομάδα».

Για το ότι θα είναι εκ νέου συμπαίκτης με τον Γιάννη Ζαραδούκα: «Πρέπει να εναρμονιστούμε με την ομάδα και αυτό αφορά και τους δύο. Πρέπει να προσαρμοστούμε ώστε τα πράγματα να είναι πιο εύκολα, αλλά είναι σημαντικό να έχω έρθει με έναν συμπαίκτη μου μαζί, γιατί έτσι έχουμε λίγη περισσότερη αυτοπεποίθηση και μπορούμε να κάνουμε καλύτερα τα πράγματα».

Για τον Ολυμπιακό: «Πολλά πράγματα στον Ολυμπιακό είναι διαφορετικά από ότι σε έναν μικρό σύλλογο. Όλα είναι πολύ πιο επαγγελματικά, ο τρόπος που χειρίζονται την ομάδα, υπάρχει κόσμος που σε βοηθάει, που βρίσκεται πάντα στο πλευρό σου και η αλήθεια είναι ότι έτσι σε κάνουν να αισθάνεσαι λίγο πιο άνετα, λίγο πιο ήρεμα και σε αφήνουν να σκέφτεσαι μόνο το ποδόσφαιρο, δεν έχει άλλα προβλήματα. Αυτό είναι το πιο όμορφο πράγμα που μπορεί να συμβεί σε έναν ποδοσφαιριστή, να σκέφτεται μόνο το ποδόσφαιρο και τίποτα άλλο. Είναι το πιο όμορφο. Αυτό λοιπόν που με έχει εντυπωσιάσει περισσότερο σε αυτόν τον σύλλογο είναι η οργάνωση που έχει».

Για τα ελληνικά του: «Μου αρέσει πολύ η γλώσσα. Μαθαίνω σιγά σιγά. Είμαι δύο χρόνια εδώ και μπορώ να μιλήσω λιγάκι και να γίνομαι κατανοητός και μου αρέσει αρκετά να μαθαίνω».

Για το Καραϊσκάκη: «Νομίζω ότι η ατμόσφαιρα μέσα στο γήπεδο είναι πάρα πολύ όμορφη. Αφού είναι τόσο απ’ έξω, φαντάζομαι ότι από μέσα θα είναι ακόμη καλύτερα. Θα μου άρεσε πάρα πολύ να μπω μέσα στην ομάδα και να δουλεύω στο μέγιστο και θα κάνω ότι μπορώ για να είμαι μέσα. Και αν δεν τα καταφέρω, τότε θα τη συνοδεύω προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο. Νομίζω ότι πρέπει να είναι πολύ εύκολο να παίζει κανείς με συμπαίκτες όπως αυτούς που έχει ο Ολυμπιακός. Θα είναι όμορφο και θα κάνω τα πάντα για να παίξω».