Facebook Pixel Όρθιος στην Πόλη!
Άλλα Σπορ
| 2011-10-09 13:43:00

Όρθιος στην Πόλη!

Όρθιος στην Πόλη!

Μπορεί να έχασε τη νίκη, αλλά πήρε την πρόκριση! Ο Παναθηναϊκός μετά από παλικαρίσια εμφάνιση στην Πόλη αναδείχθηκε ισόπαλος 7-7 με την Γαλατάσαραϊ και προκρίθηκε στους «16» του Euro Cup!

O Παναθηναϊκός προκρίθηκε στους «16» του Euro Cup χάρη στην σημαντική νίκη που πέτυχε χτες απέναντι στη Λε Μπεν και του επιτρέπει να είναι καλύτερος στη διαφορά τερμάτων από την Γαλατά. Οι Τούρκοι με τους Γάλλους αποκλείστηκαν, ενώ ο Παναθηναϊκός με την Μέντβεσαν προκρίνονται!

Οι πράσινοι ξεκίνησαν πολύ καλά το ματς μέσα στην Πόλη. Χωρίς να επηρεαστούν καθόλου από την «καυτή» ατμόσφαιρα, έχτισαν γρήγορα μία σημαντική διαφορά και τελείωσαν το οκτάλεπτο προηγούμενοι με 3-1.

Οι Τούρκοι τα έδωσαν όλα στη δεύτερη περίοδο, αντεπιτέθηκαν και με ένα επιμέρους 3-2 κατάφεραν ξαναμπούν στο ματς, κερδίζοντας και ένα πέναλτι. Στο κολυμβητήριο επικρατούσε... χαμός, ενώ για τον Παναθηναϊκό αποβλήθηκε ο Παπαδημητρακόπουλος. Ωστόσο, οι «πράσινοι» μπήκαν δυνατά στην τρίτη περίοδο και πήρε ξανά το έλεγχο του ματς, κατάφερε να «δέσει» αμυντικά και με 3 τέρματα πήρε προβάδισμα με 7-4.

Οι Τούρκοι τα έδωσαν όλα στο τέλος έχοντας και το... σπρωξιματάκι τους από τη διαιτησία, ο Παναθηναϊκός έδειχνε να κρατάει το σκορ, ωστόσο η κόπωση από την υπερπροσπάθεια είχε κάνει την εμφάνισή της. 39'' πριν τη λήξη η Γαλατά ισοφάρισε σε 7-7, αλλά έμεινε εκεί, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει την ισοπαλία και το εισιτήριο για τους «16»!

Κουντουδιός: «Δείξαμε ότι έχουμε ψυχή»

Μετά το τέλος του ματς, ο προπονητής της ομάδας, Φάνης Κουντουδιός, δήλωσε: «Παίξαμε πολύ καλά στις τρεις πρώτες περιόδους, ωστόσο στο τελευταίο για κάποιο λόγο χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Δεν ξέρω, ίσως πιστέψαμε ότι θα κερδίσουμε εύκολα. Ολιγωρήσαμε και τελικά το ματς τελείωσε 7-7. Κανονικά έπρεπε να κερδίσουμε με 5-6 γκολ διαφορά, αυτή είναι η διαφορά μας. Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός πλήρωσε την ταλαιπωρία του ταξιδιού σε αυτό του τουρνουά, γιατί αυτό το μούδιασμα μας έφερε την ήττα και στο πρώτο ματς. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τους παίκτες μου γιατί έδειξαν ότι έχουν ψυχή».

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 3-2, 0-2, 3-0

Πηγή: leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags