Facebook Pixel "Η συμφωνία δεν χαλάει!"
| 2011-10-10 09:02:00

"Η συμφωνία δεν χαλάει!"

"Η συμφωνία δεν χαλάει!"

Το αισιόδοξο μήνυμα του Σουλτάν μπιν Νάσερ αλ Σαούντ για τις διαπραγματεύσεις με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη σχετικά με την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Η «Εξέδρα», σε μια προσπάθεια να ρίξει φως στην ιστορία του Σαουδάραβα επενδυτή στον Παναθηναϊκό ακολούθησε το απόγευμα της Κυριακής (09/10) τον εκπρόσωπό του Βλάση Τσάκα μέχρι το check in του «Ελευθέριος Βενιζέλος»..

Η «λευκή απεργία» που είχαν κηρύξει οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας οδήγησε στην καθυστέρηση της πτήσης, με αποτέλεσμα η κουβέντα να συνεχιστεί στο σαλόνι του «Sofitel». Ειπώθηκαν πολλά: μερικά λιγότερο σημαντικά και ορισμένα άλλα κομβικής σημασίας αναφορικά με τα σχέδια των επίδοξων επενδυτών.

Το σημαντικότερο όλων ωστόσο έλαβε χώρα λίγο πριν από την ολοκλήρωση της κουβέντας, όταν ο Βλάσης Τσάκας δέχτηκε στο κινητό του κλήση, με την αναγνώριση να εμφανίζει το όνομα Σουλτάν μπιν Νάσερ αλ Σαούντ.

Στην προσπάθειά μας να επιβεβαιώσουμε την κλήση, μας έδωσε το ένα ακουστικό από το hands free. Αφού συστηθήκαμε, και μετά τα τυπικά που λέγονται σε αυτές περιπτώσεις, ακούσαμε από την άλλη άκρη την έκφραση:

«The agreement can’t be canceled. See you at Greece. Thank you». Κάτι που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει: «Η συμφωνία δεν χαλάει. Θα τα πούμε στην Ελλάδα. Ευχαριστώ». Ο Βλάσης Τσάκας συνέχισε την κατ’ ιδίαν συνομιλία, αποφεύγοντάς μας διακριτικά.

Αν και η αναχώρηση του Βλάση Τσάκα χρειάστηκε να περάσει κυριολεκτικά από… σαράντα κύματα, λίγο πριν από τις 21:00 η πτήση για Κάιρο αναχώρησε εν μέσω σφοδρής κακοκαιρίας που επικρατούσε εκείνη τη στιγμή στο αεροδρόμιο. Ο Ελληνας εκπρόσωπος του Σαουδάραβα έφτασε στην Τζέντα μετά τα μεσάνυχτα, ωστόσο από σήμερα (10/10) πέφτει και ο ίδιος με τα μούτρα στη δουλειά.

Αφενός για να στείλει επικυρωμένα τα έγγραφα του προσυμφώνου στους δικηγόρους της οικογένειας Βαρδινογιάννη, αφετέρου για να οργανώσει τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν από το ταξίδι του Σουλτάν μπιν Νάσερ στην Αθήνα για τις διαπραγματεύσεις με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, αλλά και τους λοιπούς μετόχους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Πηγή: exedrasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags