Facebook Pixel Μικρό και πολυχρηστικό! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-01-24 23:34:00

Μικρό και πολυχρηστικό! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Μικρό και πολυχρηστικό! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η TOYOTA παρουσίασε το νέο της μοντέλο, Verso-S.

Το ολοκαίνουργιο μικρό πολυχρηστικό Verso-S που μας παρουσίασε η ιαπωνική φίρμα στην έκθεση του Παρισιού, θα είναι το πρώτο Toyota στην Ευρώπη που θα προσφέρει μία νέα, έγχρωμη οθόνη αφής multimedia μεγέθους 6,1 ιντσών με την ονομασία «Toyota Touch».

Σαν απάντηση, στην αναζήτηση για ένα σύστημα μέσω του οποίου θα ελέγχονται οι περισσότερες λειτουργίες και που παράλληλα θα μπορεί να συνδέεται με εξωτερικές συσκευές όπως κινητά τηλέφωνα και φορητά music player, η Toyota δημιούργησε ένα νέο ορόσημο στην τεχνολογία multimedia για την επόμενη δεκαετία: το Toyota Touch. Αυτό θα αποτελεί στοιχείο του βασικού εξοπλισμού του Verso-S από τη μεσαία έκδοση και πάνω, και θα περιλαμβάνει: AM/FM radio, CD/MP3 player, συνδεσιμότητα κινητού τηλεφώνου Bluetooth, θύρα USB για τη σύνδεση φορητών μουσικών players, οθόνη με πληροφορίες ταξιδιού και κάμερα οπισθοπορίας.

Με την αναβάθμιση του συστήματος σε Touch & Go το Verso-S προσφέρει ένα σύστημα πλοήγησης με την καλύτερη σχέση αξίας/τιμής στην αγορά. Περιλαμβάνει τις πιο δημοφιλείς λειτουργίες πλοήγησης, όπως προηγμένη κυκλοφοριακή κάλυψη, προσαρμοζόμενα όρια ταχύτητας και προειδοποιήσεις για ύπαρξη κάμερας ασφαλείας. Το νέο σύστημα επιτρέπει στους οδηγούς να επιλέξουν την ταχύτερη ή τη συντομότερη διαδρομή μέχρι τον προορισμό τους αλλά και εκείνη με τις μικρότερες περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Μία επιλογή ‘Οικολογικής’ διαδρομής έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ελαχιστοποίηση των ρύπων και της κατανάλωσης κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Με ένα συμβατό κινητό τηλέφωνο, οι χρήστες θα μπορούν να συνδεθούν από το αυτοκίνητο με το Google Local Search (Τοπική Αναζήτηση Google) – τη μεγαλύτερη και πιο ενημερωμένη βάση δεδομένων αναζήτησης στον κόσμο.

ΠΗΓΗ: www.autotriti.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags