Facebook Pixel "Ποτέ μην λες ποτέ!"
| 2011-10-15 09:42:00

"Ποτέ μην λες ποτέ!"

"Ποτέ μην λες ποτέ!"

Δεν ήθελε να φύγει από τον Ολυμπιακό ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, τονίζοντας πως θα ήθελε να επιστρέψει! "Το οικονομικό είναι πολύ σημαντικό. Είδα ότι έφευγαν οι πρωτοκλασάτοι παίκτες κι αυτό με επηρέασε", δήλωσε.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στον "Πρωταθλητή":

Για την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό: «Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ που έφυγα. Έκανα το καλύτερο για τον εαυτό μου και την οικογένειά μου. Ήταν η πιο δύσκολη επαγγελματική απόφαση ως τώρα στη ζωή μου. Το πάλευα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο που είχα διορία από τη Σπαρτάκ για να μείνω στον Ολυμπιακό. Το οικονομικό είναι πολύ σημαντικό. Όχι το μόνο. Είχα πολύ καλύτερη πρόταση από τη Χίμκι, πολύ περισσότερα χρήματα από αυτά για τα οποία υπέγραψα. Έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο ο Στέφανος Δέδας, ο συνεργάτης του Γιούρι Ζντοβτς και ο καλύτερός μου φίλος. Στην αρχή ήμουν σίγουρος ότι θα μείνω στον Ολυμπιακό και δεν σκεφτόμουν τίποτα. Μετά προέκυψε το θέμα με τους κύριους Αγγελόπουλους. Είδα ότι έφευγαν οι πρωτοκλασάτοι παίκτες κι αυτό με επηρέασε. Βέβαια, όταν ξεκαθάρισε κάπως η κατάσταση, μου έδειξαν ότι με εκτίμησαν κι αυτό δεν το ξεχνάω. Μετά έγιναν κάποια άλλα πράγματα που έπαιξαν τον τελικό ρόλο στην απόφασή μου».

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Ολυμπιακό: «Ποτέ μη λες ποτέ. Για το αν υπάρχει περίπτωση να ξαναπαίξω στην ομάδα, από την πλευρά μου ισχύει 100%. Αν κάποιος θύμωσε μαζί μου, λυπάμαι που πήγαν έτσι τα πράγματα. Τόσο εγώ, όσο και η ομάδα ξέρουμε τι έγινε και πώς τελείωσε το θέμα, γνωρίζουμε και οι δύο πλευρές τι έχει συμβεί».

Για το γεγονός ότι η Σπαρτάκ Αγ. Πετρούπολης δεν συμμετέχει στην Ευρωλίγκα: «Με ενοχλεί λιγάκι που δεν παίζω Ευρωλίγκα. Το Eurocup είναι καλύτερο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και η βαλτική λίγκα έχει πολλές καλές ομάδες. Είναι δυνατά πρωταθλήματα, αλλά όχι σαν την Ευρωλίγκα».

Για τις επαφές με την παλιά του ομάδα: «Παρακολουθώ συνέχεια τα νέα του Ολυμπιακού και μιλάω με παιδιά από την ομάδα. Περιμένω να βάλω δορυφορικό πιάτο για να βλέπω Ολυμπιακό. Έβλεπα όλα τα φιλικά μέσω του διαδικτύου και διαβάζω πως είναι ευχαριστημένοι από τους μικρούς».

Για το κεφάλαιο εθνική ομάδα: «Η Εθνική είναι ύψιστη τιμή για κάθε παίκτη. Ό,τι και να πω για αυτό το θέμα, σχολιάζεται αρνητικά. Δεν παύει για μένα να είναι μεγάλη τιμή να καλείσαι και να παίζεις στην ομάδα που εκπροσωπεί την πατρίδα σου. Πρώτη φορά στην καριέρα μου θα μπορούσα να παίξω σε μια μεγάλη διοργάνωση και από ό,τι κατάλαβα στις συζητήσεις που έγιναν, θα είχα σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Είχα για πρώτη φορά μια τόσο μεγάλη ευκαιρία και όμως αρνήθηκα. Αυτό νομίζω ότι δείχνει πως είχα πρόβλημα… Μακάρι να περάσει ο χρόνος, να παίξω καλά φέτος και να με χρειαστεί η Εθνική ομάδα, ώστε να μπορέσω να τη βοηθήσω στο μέλλον. Εγώ θέλω. Αν θέλουν και κάποιοι άλλοι άνθρωποι… Το αν θα κληθώ ή όχι δεν είναι πλέον στο χέρι μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags