Facebook Pixel «Μιλήσαμε με Ολυμπιακό»
| 2011-01-25 15:38:00

«Μιλήσαμε με Ολυμπιακό»

«Μιλήσαμε με Ολυμπιακό»

Ο Ματίας Ντεγκρά επιβεβαιώνει τις επαφές του με τους «ερυθρόλευκους» για να αλλάξει φανέλα μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού αλλά και την πιθανότητα να αγωνιστεί στους "ερυθρόλευκους" μίλησε ο Ματίας Ντεγκρά. Ο Αργεντινός τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος είναι πρώτο θέμα στις εφημερίδες σήμερα (25/1), μίλησε στο Contra.gr για το φλερτ με τον Ολυμπιακό, το τηλεφώνημα στον μάνατζέρ του και τη δική του θέληση να μετακομίσει στον Πειραιά.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ματίας Ντεγκρά στο contra.gr

-Για το αν μίλησε κανείς από τον Ολυμπιακό μαζί του:
"Με εμένα όχι. Όμως μίλησαν με τον μάνατζερ μου. Του τηλεφώνησαν μετά από τον αγώνα της Κυριακής στην Τρίπολη. Ενημερώθηκα και εγώ όμως δε θέλω να επεμβαίνω στη δουλειά του μάνατζερ μου. Αυτός συζητάει, με ρωτάει και ανάλογα με αυτά που του λέω προχωράει."

-Για τους λόγους που δεν ανανέωσε με τον Αστέρα Τρίπολης:
"Αυτό δεν έγινε. Οι άνθρωποι είπαν να συζητήσουμε για το νέο μου συμβόλαιο. Θα δούμεόμως τι θα γίνει. Εγώ θέλω να είμαι καλά για να μπορέσω να βοηθήσω τον Αστέρα να παραμείνει στην κατηγορία. Από εκεί και πέρα δε θέλω να ασχολούμαι πολύ με όλα τα άλλα γιατί θέλω να είμαι συγκεντρωμένος. Δεν μπορώ να ακούω συνέχεια για φήμες και ρεπορτάζ. Ότι είναι να γίνει θα γίνει."

-Για τον αν θα έμενε στον Αστέρα Τρίπολης:
"Τώρα είναι δύσκολο. Στόχος μου είναι να μείνει η ομάδα στην κατηγορία και το καλοκαίρι θα δούμε τι θα γίνει."

-Για τις πιθανότητες παραμονής του Αστέρα Τρίπολης στη Super League:
"Είμαστε καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Πέρασε μια σειρά δύσκολων αγώνων και πλέον νομίζω ότι θα αχίσουμε να παίρνουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε. Είμαστε όλοι δεμένοι μεταξύ μας και θα πετύχουμε το στόχο της παραμονής."

Πηγή: contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags