Facebook Pixel Ο αγώνας της χρονιάς για Toro Rosso!
| 2011-10-16 15:33:00

Ο αγώνας της χρονιάς για Toro Rosso!

Ο αγώνας της χρονιάς για Toro Rosso!

Εκπληκτική ήταν η εμφάνιση της Scuderia Toro Rosso στο Grand Prix της Κορέας! Επαναλαμβάνοντας την ανταγωνιστική εμφάνιση της Μόντσα, οι Χαϊμέ Αλγκουερσουάρι και Σεμπαστιάν Μπουεμί κατάφεραν αμφότεροι να βαθμολογηθούν.

"Η αλήθεια είναι πως έχουμε κάνει φανταστική δουλειά, όχι μόνο αυτό το Σαββατοκύριακο αλλά και στη Σουζούκα όπου εισάγαμε κάποιες αναβαθμίσεις στο μονοθέσιο μας. Εκεί δεν καταφέραμε να τις αξιοποιήσουμε αλλά λίγες ημέρες μετά, το κάναμε και με το παραπάνω", είπε αρχικά ο Αλγκουερσουάρι, που τερμάτισε έβδομος στην Κορέα και πρόσθεσε:

"Έκανα καλό γύρο στις κατατακτήριες και σήμερα δεν ανησυχούσα για τη φθορά των ελαστικών αφού θεωρούσα πως η στρατηγική των δύο pit stop ήταν η σωστή – πράγμα που αποδείχθηκε στην πράξη. Είχαμε υψηλή τελική ταχύτητα και κατάφερα στον τελευταίο γύρο να περάσω τον Ρόσμπεργκ! Υστερούσα σε σχέση με εκείνον στον δεύτερο τομέα και γι’ αυτό φυλούσα όλο το KERS για την πρώτη στροφή, ώστε να είμαι αρκετά κοντά ώστε να χρησιμοποιήσω το DRS".

Από την πλευρά του, ο Μπουεμί που ολοκλήρωσε τον αγώνα του στην 9η θέση, δήλωσε: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον αγώνα μου. Κάποιος έπεσε πάνω μου στην πρώτη στροφή, πράγμα που μου κόστισε τέσσερις θέσεις. Στη συνέχεια έπρεπε να αναρριχηθώ πάλι στην κατάταξη, περνώντας τις δύο Williams, τις δύο Sauber και τις δύο Force India. Το μονοθέσιο μας ήταν ανταγωνιστικό, με υψηλή τελική ταχύτητα στις μεγάλες ευθείες".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags