Facebook Pixel Ο Μπερτομέου επανέλαβε το "όχι" με… άλλα λόγια
Μπάσκετ
| 2011-10-27 13:12:00

Ο Μπερτομέου επανέλαβε το "όχι" με… άλλα λόγια

Ο Μπερτομέου επανέλαβε το "όχι" με… άλλα λόγια

Για να αξιολογηθούν σωστά τα όσα είπε την Τετάρτη (26/10) ο Τζόρντι Μπερτομέου, ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα για να… κανακέψει Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο πλαίσιο της εκδήλωσης της εταιρίας-χορηγού της Ευρωλίγκας, είναι απαραίτητη μια παραπομπή.

Γράφει ο Μενέλαος Σεβαστιάδης...

Στο πολύ πρόσφατο παρελθόν, όταν πριν από λίγες μέρες ο ισχυρός άνδρας της διοργάνωσης μιλώντας για την πρώτη των εθνικών πρωταθλημάτων είχε πει ότι «στο ελληνικό έχει συντελεστεί η απόλυτη καταστροφή».

Την Τετάρτη (26/10) λοιπόν, φάνηκε… διαλλακτικός ως προς την παρουσία επιπλέον ομάδας στα προκριματικά, αλλά συμπληρώνοντας την φράση του έδειξε ότι το αποκλείει. Διότι το «θα προσμετρηθούν όλα τα κριτήρια που λαμβάνονται υπ’ όψιν», προφανώς στο δικό του μυαλό μεταφράζεται «δεν θα βρούμε ομάδα σας που να τα πληροί», δεδομένου ότι μιλάει για ομάδες ενός… κατεστραμμένου πρωταθλήματος.

Ειδικά δε το «μπορεί να βγει ακόμη και τέταρτη ομάδα αν πάνε στον τελικό δύο άλλοι, πέρα από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό», μάλλον επιβεβαίωσε τα… μυθικά σενάρια που είχε επεξεργαστεί ο Ισπανός, προκειμένου να φανεί ευγενικός προς την χώρα που επισκέφτηκε για εμπορικούς σκοπούς.

Πηή: Εξέδρα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags