Facebook Pixel "Τι σχέση έχει η Τούμπα με τη Ριζούπολη;" (ΦΩΤΟ)
| 2011-10-29 13:15:00

"Τι σχέση έχει η Τούμπα με τη Ριζούπολη;" (ΦΩΤΟ)

"Τι σχέση έχει η Τούμπα με τη Ριζούπολη;" (ΦΩΤΟ)

Ο Εμάνουελ Ολισαντέμπε θυμήθηκε την "τρομοκρατία", όπως τη χαρακτήρισε, στη Ριζούπολη και είπε ότι μπροστά σε εκείνη την ατμόσφαιρα η Τούμπα είναι απλά μια ...ζεστή έδρα!

Ο άλλοτε "Μανωλάκης" των οπαδών του Παναθηναϊκού παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΚΑΪ με αφορμή το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Ολισαντέμπε θυμήθηκε το γκολ που είχε πετύχει και είχε χαρίσει στους "πράσινους" το πρωτάθλημα του 2004, ωστόσο μίλησε και για τα όσα έγιναν στο περίφημο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στη Ριζούπολη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το γκολ που είχε πετύχει το 2004 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα: "Δεν θα ξεχάσω τον Παναθηναϊκό τις εμπειρίες που είχα εκεί , τους οπαδούς της ομάδας και την φανταστική ατμόσφαιρα στα ματς. Είχα πολλές καλές στιγμές. Θυμάμαι την αγωνία πριν τον αγώνα έπρεπε να νικήσουμε μια πολύ καλή ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ. Μετά το ματς όλοι έλεγαν πως πήραμε τον τίτλο αν περάσουμε από την Τούμπα και τελικά έτσι έγινε, τελείωσε".

Για τον φετινό Παναθηναϊκό: "Έχει πολύ όμορφη ανάπτυξη. Βλέπω τον νέο Παναθηναϊκό. Ο Σισέ έφυγε πλέον και σίγουρα υπάρχει ένα μεγάλο κενό ένα πολύ μεγάλο κενό στην επίθεση της ομάδας. Επίσης είναι κρίμα δεν ξέρω τι συνέβη και δεν προχώρησε στην Ευρώπη και το Τσαμπιονς Λιγκ. Δεν μπορώ να δώσω εξηγήσεις για αυτό. Η ομάδα έχει πολύ καλά στοιχεία πάντως. Όταν την βλέπω να αγωνίζεται μπορώ να αντιληφθώ την φιλοσοφία της στο γήπεδο. Νομίζω πως εφέτος έχει μια μεγάλη ευκαιρία να κατακτήσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο να κάνει το νταμπλ".

Για το εάν μπορεί να συγκρίνει τα όσα είχαν γίνει στη Ριζούπολη με την ατμόσφαιρα στην Τούμπα: "Αυτό που συνέβη με τον Ολυμπιακό δεν ήταν στους κανόνες του φερ πλει, έτσι δεν μπορείς να συγκρίνεις με τους φίλους του ΠΑΟΚ την ατμόσφαιρα, δεν μιλάμε για το ίδιο περιστατικό. Αν όλα κυλάνε ομαλά είναι πιο δύσκολο με τους φίλους του ΠΑΟΚ γιατί αυτό που συνέβη με τους φίλους του Ολυμπιακού δεν είχε να κάνει με ποδόσφαιρο, έμοιαζε περισσότερο σαν τρομοκρατική επίθεση. Οπότε νομίζω πως οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι πολύ ζεστοί. Διαφορετικοί παίκτες".

Αν μπορεί να συγκρίνει τον Λέτο με τον Σισέ: "Ο Λέτο δεν σκοράρει τόσο όσο ο Σισέ. Ο Λέτο κάνει αρκετές τρίπλες και προσπαθεί να συνεργαστεί με τους συμπαίκτες του, ενώ ο Σισέ είναι ο άνθρωπος που στέλνει την μπάλα στο στόχο, στα δίχτυα και το κάνει πολύ καλά".

Για τον Πρίγκιπα: "Γνωρίζω για τον Σαουδάραβα επενδυτή. Και αυτό συμβαίνει παντού ακόμη και στην Αγγλία που παίζεται το καλύτερο ποδόσφαιρο υπάρχουν Αμερικανοί επενδυτές. Το πιο σημαντικό είναι ο Παναθηναϊκός να μην χάσει την καρδιά του. Είναι ελληνική ομάδα. Πρέπει να ασχοληθούν και να συμμετέχουν Έλληνες σε αυτόν. Δεν πρέπει να πάνε όλα στην αρμοδιότητα των Αράβων. Μπορούν να επενδύσουν χρήματα αλλά η καρδιά της ομάδας πρέπει να παραμείνει ελληνική".

Για το που πιστεύει ότι θα κριθεί το ντέρμπι της Τούμπας: "Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πρέπει να είναι πολλοί προσεκτικοί στην άμυνα. Πάντα είναι δύσκολο αυτό το κομμάτι Αν δεχτείς πρώτος γκολ πρέπει να δώσεις μετά το 120% για να ισοφαρίσεις. Νομίζω λοιπόν ότι το κλειδί είναι να διατηρήσεις το 0 στην άμυνα".

Για το πότε θα σταματήσει την καριέρα του: "Θα αγωνίζομαι για όσο περισσότερο μπορώ . Αισθάνομαι καλά για την ώρα είμαι εδώ και θα δούμε τι πόσο θα αγωνίζομαι".

Για το μήνυμα που στέλνει στους φίλους του Παναθηναϊκού: "Οι φίλοι του Παναθηναϊκού να συνεχίζουν να υποστηρίζουν την ομάδα όπως κάνουν μέχρι τώρα, να της δώσουν μια ευκαιρία και στο τέλος να κάνουν ταμείο".

Πάμε να θυμηθούμε και μερικές από τις ...αναμνήσεις του Ολισαντέμπε από τη Ριζούπολη...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags