06/11/11 - 13:38

"Ήθελα και το γκολ"

Δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοσή του εναντίον του Άρη ο Μόνχε, καθώς όπως σχολίασε στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού είχε την ευκαιρία να σκοράρει και δεν τα κατάφερε...

"Ήθελα και το γκολ"
34.640views 0shares

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τον εαυτό μου, που ξεκίνησα στην 11άδα, αλλά και για τη σημαντική νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός. Δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοσή μου, γιατί είχα την ευκαιρία να σκοράρω και να τελειώσει εκεί το παιχνίδι, όμως δεν το κατάφερα», σχολίασε αρχικά ο Αργεντινός και συμπλήρωσε:

«Είναι κάτι που οφείλεται στο γεγονός ότι είμαι πολύ καιρό που είμαι εκτός παιχνιδιών και ίσως εκείνη τη στιγμή να μην είχα τη σωστή αντίδραση. Ελπίζω με τον καιρό να βελτιώσω την απόδοσή μου. Μου έλειπε αρκετή τύχη εκείνη τη στιγμή, γιατί αν είχα χτυπήσει την μπάλα πιο απαλά θα είχε μπει σίγουρα».

Για το ματς με τον Άρη: «Ήταν δύσκολο να παίξουμε σε αυτό το γήπεδο, γιατί ήταν γεμάτο από φιλάθλους του Άρη. Ο Ολυμπιακός, όμως, είναι συνηθισμένος να παίζει σε τέτοια γήπεδα και τέτοια παιχνίδια, είναι μια ομάδα που πάντα πηγαίνει για να κερδίζει. Μου άρεσε πολύ η ομάδα, αλλά ήταν δύσκολο, λόγω της σκληρής έδρας.Να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά για να είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να είμαι στη διάθεση του τεχνικού τιμ για να προσφέρω».