Facebook Pixel "Με εκπλήσσει ευχάριστα ο Λέτο"
| 2011-11-07 12:00:00

"Με εκπλήσσει ευχάριστα ο Λέτο"

"Με εκπλήσσει ευχάριστα ο Λέτο"

Τα εύσημά του στον Ζεσουάλδο Φερέιρα για τη δουλειά που έχει κάνει στον Παναθηναϊκό έδωσε ο Γιάσμινκο Βέλιτς, ο οποίος όμως, απέφυγε να κάνει λόγο για νίκη του "τριφυλλιού" επί του Ολυμπιακού στο "Καραϊσκάκη".

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον "Sentra 103.3":

Για την σύγκριση με τον περσινό Παναθηναϊκό:

«Στον Παναθηναϊκό το νερό έχει μπει στο αυλάκι. Είδα συγκεκριμένη αγωνιστική φιλοσοφία, που εξυπηρετεί απόλυτα την ομάδα και τις ανάγκες της. Από την πρώτη μέρα που ήρθε ο Φερέιρα, λέω ότι είναι προπονητής που προσπαθεί η ομάδα του να έχει καλή αμυντική λειτουργία, κάνει τους παίκτες να ξέρουν πως πρέπει να αμύνονται, αλλά με σκεπτικό πως θα επιτεθούν. Οι επιθέσεις και οι φάσεις του είναι γρήγορες, δεν διαρκούν πολύ. Πέρυσι η μπάλα δεν έβγαινε ομαλά από πίσω προς τα εμπρός, όπου όλοι έψαχναν τον Σισέ. Η μπάλα βγαίνει γρήγορα, ήρεμα και στρωτά. Εκμεταλλεύεται καλά τους χώρους που παρουσιάζονται. Είναι λάθος των αντιπάλων που δίνουν χώρο στους επικίνδυνους παίκτες του».

Για τον Σεμπάστιαν Λέτο:

«Με εκπλήσσει ευχάριστα. Αυτήν την εξέλιξη ως σκόρερ, δύσκολα θα μπορούσε να την προβλέψει κανείς. Είναι εντυπωσιακή η εξέλιξη και η μεταμόρφωσή του. Ο Φερέιρα ψάχνει τρόπο να τον εκμεταλλευτεί όσο καλύτερα γίνεται. Έχει δείξει μια καλή πτυχή στο σκοράρισμα. Υπάρχει εξάρτηση από τον Λέτο, με την καλή έννοια. Κάτι σαν τη Ρεάλ με τον Ρονάλντο και την Μπαρτσελόνα με τον Μέσι».

Για το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός:

«Μένει αρκετός καιρός μέχρι τότε. Μεσολαβούν παιχνίδια Εθνικών ομάδων. Θα είναι ντέρμπι, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, γιατί φέτος είναι το πρωτάθλημα των δύο. Όπως παρουσιάζονται οι άλλες ομάδες, αν δεν αλλάξουν τρόπο αντιμετώπισης αυτών των δύο ομάδων, δύσκολα θα κόψουν βαθμούς. Παίζουν διαφορετικό στιλ παιχνιδιού, δύσκολα μπορεί να προβλέψει κανείς. Βλέπω ασυνήθιστη ισορροπία για να δώσουμε προβάδισμα. Είναι ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags