Facebook Pixel Διαβάστε πώς θα χαρίσετε στη γυναίκα έναν αξέχαστο οργασμό...
| 2013-09-27 13:56:00

Διαβάστε πώς θα χαρίσετε στη γυναίκα έναν αξέχαστο οργασμό...

Διαβάστε πώς θα χαρίσετε στη γυναίκα έναν αξέχαστο οργασμό...

Υπάρχουν πολλές γυναίκες σε αυτό τον κόσμο που ξέρουν πως να απολαμβάνουν το σεξ -άλλες είναι πιο σφιγμένες και ντρέπονται να σου ζητήσουν αυτά που της αρέσουν, ενώ οι πιο ''ντόμπρες'' σε καθοδηγούν μόνες τους.

Όπως και να έχει, ο οργασμός της γυναίκας είναι μια ''σοβαρή'' υπόθεση για εκείνη.

Ωστόσο στο θέμα ''οργασμός'' υπάρχουν δυο κατηγορίες. Αυτές που έρχονται σε οργασμό πάρα πολύ εύκολα και αρκούν μερικές μόνο κινήσεις σου για να την κάνεις να τελειώσει. Η άλλη κατηγορία όμως είναι η δύσκολη. Αυτή που μπορεί να νιώσεις μετεξεταστέος... Αυτές που τελειώνουν τόσο δύσκολα όσο και η αφεντικίνα σου στο γραφείο, ναι, αυτή που αποκαλείς ''ανοργασμικιά''.

Σήμερα θα σας πούμε μερικά κόλπα για αυτές τις ''ανοργασμικιές''

Πριν τον οργασμό

Μιας και ο περιβόητος οργασμός αποτελείται από υγρά που βγαίνουν από την ουρήθρα της γυναίκας (όχι, δεν πρόκειται για ούρα) την κρίσιμη ώρα θα θεωρήσει ότι θέλει να ουρήσει, θα το κρατήσει με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να τελειώσει. Ναι εμείς οι γυναίκες έτσι νιώθουμε τον οργασμό να κοντοζυγώνει. Αν κάποια έχει προπονηθεί πολύ σε αυτό, καταλαβαίνει τη διαφορά. Αν η κοπέλα σου όμως είναι λίγο άπειρη... χαλάρωσε την! Γιατί αν της συμβεί θα νιώσει απαίσια καθώς θα νομίζει ότι ούρησε πάνω σου!

Διαβάστε περισσότερα στο sportygossip.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags