Facebook Pixel Μπλόκαρε το 50% του "Καραϊσκάκη" ο Λαυρεντιάδης;
| 2011-11-12 15:07:00

Μπλόκαρε το 50% του "Καραϊσκάκη" ο Λαυρεντιάδης;

Μπλόκαρε το 50% του "Καραϊσκάκη" ο Λαυρεντιάδης;

Η έκδοση βουλεύματος του αρμόδιου εισαγγελέα για το "πάγωμα" των περιουσιακών στοιχείων του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, αναμένεται να έχει επιπτώσεις και στο "Καραϊσκάκη".
 

Όπως αναλύει η εφημερίδα "ΓΑΤΑ", η εξέλιξη αυτή για τον γνωστό επιχειρηματία επηρεάζει και τους πρωταθλητές Ελλάδας διότι από τη στιγμή που "παγώνουν" λογαριασμοί, μετοχές και τραπεζικές θυρίδες του Λαυρεντιάδη θα πρέπει να θεωρείται αδύνατη και η μεταβίβαση του 50% της "Καραϊσκάκης ΑΕ" που διατηρεί στην κατοχή του στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Παρότι ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης δεν θέλησε τελικά να μπει στα κοινά της ΠΑΕ Ολυμπιακός, διατήρησε το ποσοστό που είχε στην "Καραϊσκάκης ΑΕ". Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα πήρε την απόφαση να απεμπλακεί από το ποσοστό του, με την πώληση των μετοχών του στον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή και μετά το βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών φαντάζει απίθανο καθώς μαζί με τις άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη μπλοκάρεται και η μεταβίβαση του 50% στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της σεζόν που πέρασε ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης εμφανίζεται να μεταβιβάζει μέρος του ποσοστού του ή ολόκληρο σε στενό συνεργάτη του. Αυτό σημαίνει ότι μέσα στα άλλα που θα ερευνηθούν στο θέμα των λογαριασμών του είναι και η διαδρομή που ακολουθήθηκε καθώς και το τίμημα μεταβίβασης.

Μες την τροπή πάντως, που έχει πάρει το όλο θέμα κανείς πλέον δεν μπορεί να προσδιορίσει πόσο διάστημα θα κρατήσει η διαδικασία απεμπλοκής της "Καραϊσκάκης ΑΕ" από τα υπόλοιπα περιουσιακά στοιχεία του γνωστού επιχειρηματία.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags