Facebook Pixel Αν σκοράρει ο Φωτάκης στην Ελλάδα...
| 2011-11-13 14:42:00

Αν σκοράρει ο Φωτάκης στην Ελλάδα...

Αν σκοράρει ο Φωτάκης στην Ελλάδα...

Σύμφωνα με έναν υπολογισμό που κάναμε για τα γκολ που έχει πετύχει ο ΠΑΟΚ φέτος, η διαφορά αυτών της Ευρώπης (15) με εκείνα της Σούπερ Λίγκας (10) έγκεινται και στην αφλογιστία του Γιώργου Φωτάκη στην Ελλάδα.

Παρ' όλο που στην Ευρώπη έχει βρει τρεις φορές δίχτυα, στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν το έχει κάνει ακόμη...

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ που έχουν σκοράρει στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ είναι οι Βιεϊρίνια (3), Αθανασιάδης (3), Φωτάκης (3), Σαλπιγγίδης (2), Γκαρσία (1), Λίνο (1), Μπαλάφας (1) και Λάζαρ (1).

Σε ό,τι αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός είναι σταθερός στα τρία γκολ και ακολουθούν οι Μπαλάφας (2), Αθανασιάδης (2), Σαλπιγγίδης (2) και Παπάζογλου (1). Η απουσία τού Φωτάκη, ο οποίος δε δοκιμάζει και τόσο πολύ το πόδι του, είναι εμφανής.

Βέβαια σε αυτό έχει παίξει βασικό ρόλο και το γεγονός ότι ο διεθνής μέσος, λόγω των πολλών απουσιών, έχει αλλάξει πολλές θέσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα, αγωνιζόμενος αρκετές φορές και με περισσότερο ανασταλτικό χαρακτήρα.

Επιπροσθέτως οι λύσεις παικτών για τον Μπόλονι στην Ελλάδα είναι περισσότερες σε σχέση με το Γιουρόπα Λιγκ, στο οποίο δεν αγωνίζονται οι Γιάννου, Λεονάρντο, Σπαντάτσιο, Κατσικάς που δεν πρόλαβαν να δηλωθούν (αποκτήθηκαν αργότερα).

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags