Facebook Pixel "Στο τέλος του ματς θα κάνουμε ταμείο"
| 2011-11-15 09:05:00

"Στο τέλος του ματς θα κάνουμε ταμείο"

"Στο τέλος του ματς θα κάνουμε ταμείο"

Απέφυγε τα μεγάλα λόγια για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Μαρτίνα Γκετσεβίτσιους, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί... "Άλλο πέρυσι, άλλο φέτος", είπε για τη νίκη που πανηγύρισε πέρυσι με τη Λιέτουβος Ρίτας στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά, όσα είπε στην "Sportday":

Για την ήττα από την Καντού:

«Κάθε ήττα σε πληγώνει. Αυτό είναι το πλέον σίγουρο. Πρέπει, όμως, να κοιτάξουμε μπροστά. Όσον αφορά την Ευρωλίγκα, έχουμε δύο συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα μας, με τη Νανσί και την Μπιλμπάο, που αν τα πάρουμε, τότε όλα θα είναι μία χαρά. Χρειαζόμαστε χρόνο, γιατί είμαστε πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα, γιατί έχουμε αρκετά νεαρά παιδιά, που εκτός των άλλων δεν είχαν παίξει στην Ευρωλίγκα, γιατί επίσης ο προπονητής μας δεν ήταν μαζί μας από το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Κάθε μέρα, πάντως, φαίνεται η βελτίωση με το μεγάλο μας ζητούμενο τη δεδομένη στιγμή να είναι η πρόκριση στο TOP-16 της Ευρωλίγκας. Από 'κει και πέρα, επιδίωξή μας θα είναι να είμαστε έτοιμοι το 2012, οπότε και είναι τα σημαντικά ματς».

Για τη Νανσί:

«Είναι καλή ομάδα. Το απέδειξε μεταξύ άλλων με τη νίκη της την προηγούμενη εβδομάδα απέναντι στην Κάχα Λαμποράλ. Εδώ, που τα λέμε, όμως, όλες οι ομάδες στην Ευρωλίγκα είναι καλές, άλλες λιγότερο, άλλες περισσότερο, επομένως αυτό, που πρέπει να κάνεις, είναι να είσαι συγκεντρωμένος σε κάθε παιχνίδι».

Για τον Νικολά Μπατούμ:

«Παίζει πολύ καλά. Το βλέπουμε κάθε εβδομάδα και οι δύο νίκες της Νανσί στην Ευρωλίγκα είναι εν πολλοίς έργο δικό του. Από την πλευρά μας δεν μπορούμε να πούμε ότι θα τον σταματήσουμε, ώστε να μη βάλει πόντο, να μην πάρει ούτε ένα ριμπάουντ. Γενικώς, να μην κάνει τίποτα. Πρέπει, όμως, να καταστρέψουμε το παιχνίδι του. Να τον αποκόψουμε από την υπόλοιπη ομάδα της Νανσί».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:

«Αυτό, που ξέρω, είναι ότι παίζουμε σε κάθε ματς ολοένα και καλύτερα. Ή τουλάχιστον προσπαθούμε να το κάνουμε. Να βελτιωνόμαστε. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό με τον Παναθηναϊκό και στο τέλος του ματς θα κάνουμε ταμείο. Δεν χρειάζεται να πεις κάτι ιδιαίτερο, καθώς είναι παιχνίδια, που γνωρίζεις ότι πρέπει να τα δώσεις όλα για να τα καταφέρεις. Αυτό θα κάνουμε εννοείται. Είναι όπως είναι στη χώρα μου τα ματς ανάμεσα στη Λιέτουβος Ρίτας και τη Ζαλγκίρις».

Για τη νίκη που πανηγύρισε πέρυσι στο ΟΑΚΑ με τη Λιέτουβος Ρίτας:

«Ναι, είχαμε νικήσει (σ.σ γελάει). Δεν είναι, όμως, το ίδιο παιχνίδι. Άλλο το Παναθηναϊκός-Λιέτουβος και άλλο το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Εκείνο το παιχνίδι με τη Λιέτουβος ήταν νορμάλ, όσον αφορά την παρουσία του κόσμου. Φαντάζομαι ότι την Κυριακή οι συνθήκες θα είναι πολύ πιο δύσκολες για μας».

Για τη μονομαχία με τον Γιασικεβίτσιους:

«Ανυπομονώ να τον συναντήσω στο παρκέ. Είναι ωραίο να τίθεσαι αντίπαλος με έναν συμπατριώτη σου σε ξένη χώρα».

Για την προσαρμογή του στον Ολυμπιακό:

«Είμαι πάρα πολύ καλά, ευτυχισμένος, που βρίσκομαι εδώ. Είμαι καλά με τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου. Με όλους στην ομάδα».

Για την αδυναμία του στην άμυνα:

«Κάθε μέρα προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος σε όλους τους τομείς. Ο καθένας πρέπει να το κάνει αυτό. Είναι η δουλειά μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags