Facebook Pixel Το "αριστούργημα" του Βαλεντίνο Ρόσι
| 2011-11-19 13:35:00

Το "αριστούργημα" του Βαλεντίνο Ρόσι

Το "αριστούργημα" του Βαλεντίνο Ρόσι

Ο Βαλεντίνο Ρόσι απειλεί με νέες αποκαλύψεις στο νέο βιβλίο του που εξιστορεί την επταετή παραμονή του στη Yamaha.

Ο Βαλεντίνο Ρόσι θα βρεθεί... τυλιγμένος κάτω από πολλά χριστουγεννιάτικα δέντρα στην Ιταλία και όχι μόνο.

Ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής αποφάσισε να μοιραστεί με τους πολυάριθμους φαν και φυσικά όσους αγαπούν το σπορ τα επτά χρόνια... έρωτα με τη Yamaha και τις πρώτες μέρες στη Ducati.

Το δεύτερο βιβλίο δια χειρός Βαλεντίνο Ρόσι και του δημοσιογράφου Ενρίκο Μπόργκι παρουσιάζεται σήμερα (19/11) στη Μπολόνια. Ο τίτλος του; "Il Capοlavoro". Κάπολαβαρο σημαίνει "αριστούργημα". Very Βαλεντίνο ο τίτλος.

Το βιβλίο θα μας θυμίσει ξανά (και ξανά) την απόφαση του να αφήσει τη Honda για τη Yamaha και τα χρόνια-ζάχαρη που πέρασε στην ομάδα.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, αναφέρεται και στους λόγους που πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τη Yamaha, οπότε αναμένουμε μύδρους εναντίον του Λιν Τζάρβις και του Χόρχε Λορένθο. Ή μήπως όχι;

Ο "εγκέφαλος" της M1, ο Μασάο Φουρουσάβα, ο Τζέρεμι Μπέρτζες και ο Ντάβιντε Μπρίβιο δανείζουν τις σκέψεις τους και ενώ υπάρχει αδημοσίευτο φωτογραφικό υλικό.

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 24 του μήνα, τις μέρες δηλαδή που ο Βαλεντίνο θα συμμετέχει στο Monza Rally Show και θα είναι διαθέσιμος να μιλήσει στους δημοσιογράφους.

Είναι άγνωστο ακόμα αν έχει ξεκινήσει η μετάφραση του σε άλλες γλώσσες. Κάτι που φυσικά δεν θα αργήσει γιατί ο "γιατρός" είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά ονόματα στον αθλητισμό.

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags