Facebook Pixel Ο Σαριέγκι ταπώνει… τον Μουρίνιο! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2011-11-26 10:32:00

Ο Σαριέγκι ταπώνει… τον Μουρίνιο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Σαριέγκι ταπώνει… τον Μουρίνιο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σαν σήμερα ο αμυντικός του Παναθηναϊκού έστειλε αδιάβαστο τον Πορτογάλο προπονητή...

Στις 26 Νοεμβρίου του 2008 σε αγώνα για την 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ ο Παναθηναϊκός μετά τον θρίαμβό του τη προηγούμενη αγωνιστική στη Βρέμη (3-0 τη Βέρντερ) νικά στο Μιλάνο και την Ίντερ με γκολ του Γιόσου Σαριέγκι.

Στο 69’ ο Γκάμπριελ εκτέλεσε κόρνερ, ο Γκούμας έκανε την κεφαλιά ο Σέζαρ απέκρουσε και ο προωθημένος Σαριέγκι με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1, μέσα σε αποθέωση των 5000 οπαδών του τριφυλλιού, βάζοντας φωτιά στο «Μεάτσα».

Με ατού την καλή κυκλοφορία της μπάλας οι «πράσινοι» κατάφεραν να φτάσουν σε ένα ιστορικό «διπλό». Στο α΄ ημίχρονο πέρα από την σπουδαία ευκαιρία του Ιμπραΐμοβιτς στο 31ο λεπτό όταν κρέμασε τον Γκαλίνοβιτς, αλλά το πλασέ του κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, οι Ιταλοί δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί.

Τα μακρινά σουτ των Μουντάρι στο 40΄, Ιμπραΐμοβιτς ένα λεπτό αργότερα και των Φίγκο και Αντριάνο στην εκπνοή του πρώτου μέρους δεν απείλησαν τον γκολκίπερ του ΠΑΟ.

Από την άλλη, οι παίκτες του τριφυλλιού έψαξαν το γκολ με τον Γκάμπριελ στο 16΄, τον Σιμάο στο 20΄, κεφαλιά που κατέληξε άουτ και με τον Ζιλμπέρτο στο 26, που επίσης έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο β΄ ημίχρονο ο Μουρίνιο έριξε στη μάχη τον Κουαρέσμα και στη συνέχεια οι Μιλανέζοι έγιναν πιο επιθετικοί. Ωστόσο οι παίκτες του Τεν Κάτε όσες φορές χρειάστηκε εξουδετέρωσαν τους αντιπάλους.

Μετά το παιχνίδι ο ΠΑΟ είχε 7 βαθμούς ένα λιγότερο από την πρώτη Ίντερ και σε συνδυασμό με το 2-2 της Ανόρθωσης στην Κύπρο κόντρα στην Βέρντερ,την τελευταία αγωνιστική χρειαζόταν μια ισοπαλία για να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Ίντερ (Ζοζέ Μουρίνιο): Ζούλιο Σέζαρ, Κόρντομπα, Ζανέτι, Μάξουελ (75΄ Κρουζ), Φίγκο (72΄ Μπαλοτέλι), Ιμπραΐμοβιτς, Αντριάνο, Μαϊκόν, Καμπιάσο, Μουντάρι (46΄ Κουαρέσμα), Ματεράτσι.

Παναθηναϊκός (Χενκ Τεν Κάτε): Γκαλίνοβιτς, Νίλσον, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Γκούμας, Σαριέγκι, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Καραγκούνης (63΄ Σαλπιγγίδης), Γκάμπριελ (85΄ Τζιώλης), Μάντζιος (90΄+ Ρουκάβινα).

Γήπεδο: Μεάτσα
Διαιτητής: Οβρέμπο (Νορβηγία)
Κίτρινες: Γκαλίνοβιτς, Γκούμας

Πηγή: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags