Facebook Pixel "Χωρίς να δω το χρονόμετρο, ήξερα πως τα είχα καταφέρει!"
| 2011-11-27 10:06:00

"Χωρίς να δω το χρονόμετρο, ήξερα πως τα είχα καταφέρει!"

"Χωρίς να δω το χρονόμετρο, ήξερα πως τα είχα καταφέρει!"

O Σεμπάστιαν Φέτελ κατάφερε να καταρρίψει το ρεκόρ των περισσότερων pole position σε μία σεζόν, που ανήκε από το 1992 στον Νάιτζελ Μάνσελ, καθώς επικράτησε για 15η φορά φέτος στις κατατακτήριες δοκιμές.

"Είναι πολύ ξεχωριστό που κατέρριψα το ρεκόρ. Ο Nigel προφανώς πέτυχε ότι πέτυχε έχοντας λιγότερους αγώνες αλλά όπως και να έχει, ήταν μία φανταστική σεζόν, ένα φανταστικό ταξίδι που ακόμα δεν έχει τελειώσει. Έχουμε ένα τελευταίο κεφάλαιο να γραφτεί. Είμαι πολύ χαρούμενος και είναι δύσκολο να το πιστέψω", είπε αρχικά ο Γερμανός παγκόσμιος πρωταθλητής και πρόσθεσε:

"Βελτίωσα λοιπόν τις επιδόσεις μου και πήρα την pole position. Ξέρεις τι μπορείς να πετύχεις και όταν όλα είναι σωστά, περνώντας τη γραμμή του τερματισμού, ξέρεις αν τα έχεις τελικά καταφέρει ή όχι, χωρίς να δεις το χρονόμετρο. Δεν μπορούσα να τα πάω πολύ καλύτερα και αυτό μου δίνει μεγάλη ικανοποίηση. Αν και πάντα, η ευχαρίστηση είναι ακόμα μεγαλύτερη όταν ο μηχανικός σου, σου λέει πως τα έχεις καταφέρει".

Ο Φέτελ κυριάρχησε στη μάχη των κατατακτήριων και του Grand Prix του Σάο Πάουλο, ανεβάζοντας τη συγκομιδή του σε 15 πρωτιές σε 19 προσπάθειες (αντίστοιχα 18 στις 19 για την Red Bull)!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags