Facebook Pixel Νίκη - θρίλερ για Σοσιεδάδ!
| 2011-12-04 20:16:00

Νίκη - θρίλερ για Σοσιεδάδ!

Νίκη - θρίλερ για Σοσιεδάδ!

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε τη Μάλαγα με 3-2 χάρη σε δύο γκολ που μπήκαν στα τελευταία τέσσερα λεπτά της αναμέτρησης και ανέβηκε στην 12η θέση, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να προηγηθούν μόλις στο 10' με αυτογκόλ του Ντεμικέλις, ύστερα από κεφαλιά του Αγκιρέτχε στο δοκάρι. Στο 21' η Μάλαγα ισοφάρισε το παιχνίδι με γκολ του Ρόντον, ύστερα από ασίστ του Ίσκο. Το πρώτο ημίχρονο όμως δεν είχε καλό ρυθμό και με εξαίρεση δύο ευκαιρίες των φιλοξενούμενων προς το τέλος, δεν υπήρχε κάτι το αξιοσημείωτο. Επόμενο ήταν οπότε να πάνε οι ομάδες στα αποδυτήρια με το 1-1.

Το δεύτερο μέρος του αγώνα όμως έκρυβε αρκετές εκπλήξεις. Η Μάλαγα είχε κρατήσει ρυθμό από το πρώτο ημίχρονο και ήταν πιο απειλητική με αποτέλεσμα να προηγηθεί στο 59' με ασίστ του Ρόντον και γκολ του Σεμπάστιαν Φερνάντες. Στο 73' ο προπονητής των φιλοξενούμενων βλέποντας ότι οι γηπεδούχοι δεν απειλούσαν αποφάσισε να βγάλει τον εκπληκτικό Ρόντον και ένα λεπτό αργότερα η Σοσιεδάδ αντικατέστησε τον Αρανμπούρου με τον Ιφράν, γεγονός που θα άλλαζε τη ροή του αγώνα. Στο 89' και ενώ όλα έδειχναν πως η Μάλαγα θα έπαιρνε το διπλό, ο Κάρλος Βέλα ισοφάρισε σε 2-2 με ένα μαγικό γκολ. Στο 91' η καθοριστική αλλαγή του 74', Ντιέγκο Ιφράν, έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, που την απομάκρυνε από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags