Facebook Pixel Τα λεφτά δεν κάνουν μία ομάδα...
Μπάσκετ
| 2011-12-08 21:22:00

Τα λεφτά δεν κάνουν μία ομάδα...

Τα λεφτά δεν κάνουν μία ομάδα...

Η Αρμάνι Τζινς έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη, αλλά βρίσκεται μία ανάσα από τον αποκλεισμό. Το παλεύουν Μπουρούσης, Φώτσης, άσφαιρος Νίκολας.

Μπουρούσης, Φώτσης, Νίκολας, Κουκ, Χέρστον, Γκαλινάρι και Σκαριόλο βρέθηκαν φέτος στο Μιλάνο με σκοπό να βοηθήσουν να κάνει την υπέρβαση τόσο εντός συνόρων, όπου αγνοεί έναν τίτλο εδώ και 15 χρόνια, όσο κι εκτός, όπου σαν Ολίμπια Μιλάνο άλλοτε αποτελούσε μόνιμη δύναμη. Στη Serie A μετρά 2 ήττες σε 8 αναμετρήσεις κι είναι δεύτερη πίσω από τη μόνιμη τα τελευταία χρόνια νταμπλούχο Σιένα, ενώ στην Ευρωλίγκα ετοιμάζεται να αποχαιρετίσει!

Η ήττα στην Κωσταντινούπολη από την Αναντολού Εφές την άφησε με 2-6 στην πέμπτη θέση στον δύσκολο γ' όμιλο και με νίκη της Παρτιζάν στη Σαρλερουά θα μείνει και μαθηματικά εκτός συνέχειας. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να κάνει 2Χ2 στις τελευταίες αγωνιστικές, καλούμενη στην αυλαία της πρώτης φάσης να περάσει με +5 από το Βελιγράδι και να πάρει την Παρτιζάν στην ισοβαθμία.

Η αγωνία της θα τραβήξει μέχρι τις 11.30μ.μ., οπότε και θα ακουστεί η κόρνα της λήξης στο Βέλγιο και στο Σαρλερουά-Παρτιζάν.

Διαβάστε το υπόλοιπο θέμα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags