Facebook Pixel Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα...
| 2011-12-09 15:34:00

Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα...

Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα...

Πέρυσι τέτοιο καιρό όλα τα αθλητικά ΜΜΕ είχαν ως κύριο θέμα συζήτησης τη μεταγραφή των Μανιάτη-Κουμορτζί στον Ολυμπιακό.

Ενα χρόνο μετά, ο πρώτος διαπρέπει με τα ερυθρόλευκα, ενώ ο Γκανέζος θα συνεχίσει στη γαλλική Ντιζόν με κατά πολύ μικρότερες απολαβές.

Από το 1,7 εκατ. ευρώ που ακουγόταν πως προσέφεραν τούρκικες και γερμανικές ομάδες, ακόμα και από τα 500.000 ευρώ του Ολυμπιακού, ο "Κούμο" φεύγει από τη Νέα Σμύρνη δίνοντας το μικρότερο δυνατό όφελος σε μια ομάδα που τη συγκεκριμένη στιγμή έχει ανάγκη ακόμη και το ευρώ.

Η επίσημη εκδοχή που δίνουν οι άνθρωποι του Πανιώνιου που χειρίστηκαν το deal (Κουτλίδης, Σουφλέρης) είναι πως με τη μετακίνηση του Κουμορτζί ο σύλλογος θα εξοικονομήσει ένα ποσό γύρω στις 460.000 ευρώ (200 στο ταμείο, 60 που οφείλονταν στον παίκτη και 200 το υπόλοιπο του συμβολαίου του) ωστόσο στην "πλατεία" από χθες υπάρχουν και κάποιοι που αναφέρουν πως το ποσό αυτό είναι ακόμη μικρότερο, καθώς τα καθαρά χρήματα που θα καρπωθεί ο Πανιώνιος δεν ξεπερνούν τις 150.000 ευρώ.

Συμπληρώνουν δε, πως στην περίπτωση του "Κούμο", που αναμφίβολα ήταν το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο των «κυανέρυθρων», θα μπορούσε να γνωστοποιηθούν επίσημα από την ΠΑΕ τα ποσά της μετακίνησής του, κάτι που συνέβαινε σε ανάλογες περιπτώσεις επί εποχής Τσακίρη.

Οπως και να 'χει, για 50 πάνω 50 κάτω, η πραγματικότητα δεν αλλάζει και αυτή αναφέρει πως ο Πανιώνιος πάνω στην ανάγκη αλλά και λόγω πρόχειρων χειρισμών "σκότωσε" έναν ποδοσφαιριστή, εν ενεργεία διεθνή και στην καλύτερη ηλικία που ερχόμενος στην Ελλάδα αγωνιζόταν για 1.000 ευρώ μηνιάτικο στο Αιγάλεω.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags