Facebook Pixel Και δεν κάνουν προσφυγή και θέλουν να μείνουν!
| 2011-12-10 09:25:00

Και δεν κάνουν προσφυγή και θέλουν να μείνουν!

Και δεν κάνουν προσφυγή και θέλουν να μείνουν!

Δεν θα κάνουν προσφυγή κατά της ΑΕΚ τον Γενάρη ο Χοσέ Κάρλος και Χουάν Κάλα, σύμφωνα με τον μάνατζέρ τους. "Θέλουν να μείνουν στην ομάδα", πρόσθεσε! Σα πολύ ρόδινα δεν τα παρουσιάζει;

O εκπρόσωπος των δύο Ισπανών, Εμίλιο ντε λα Ρίβα, μίλησε στη "SportDay" και είπε:

"Και οι δύο είναι πολύ ικανοποιημένοι, διότι αγωνιστικά η ομάδα πάει πολύ καλά, έστω και με παραπάνω παιχνίδια, είναι πρώτη. Το οικονομικό είναι ένα πρόβλημα, αλλά κατανοούν την κατάσταση, αφού όλες οι ομάδες πλέον στο ποδόσφαιρο έχουν οικονομικά προβλήματα. Είχα έρθει στην Αθήνα για τα παιχνίδια με Κέρκυρα και Άντερλεχτ και είχα μιλήσει με τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή.

Υποσχέθηκαν πως θα προσπαθήσουν να εκπληρώσουν σύντομα τις δεσμεύσεις τους. Μου είπε ότι είναι σε συζητήσεις για μία λύση στο ιδιοκτησιακό και περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα και αν η διοίκηση θα φανεί συνεπής στις δεσμεύσεις της. Ο Κάλα και ο Χοσέ Κάρλος δεν πρόκειται να δημιουργήσουν προβλήματα για το οικονομικό και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν προσφυγή τον Ιανουάριο", τόνισε και πρόσθεσε:

"Θα εξαντλήσουν τα συμβόλαιά τους και μετά θα δούμε τι θα γίνει, είναι νωρίς να μιλήσουμε για την επόμενη χρονιά. Γι' αυτή την σεζόν, όμως, η ιδέα είναι να μείνουν. Είναι ευχαριστημένοι για το πώς εξελίσσεται η χρονιά αγωνιστικά και δεν έχουν λόγο να ψάχνουν να φύγουν. Ίσως κάποια στιγμή να πέρασε από το μυαλό τους.

Ειδικά όταν δεν παίζεις συχνά, φεύγει και ο προπονητής που σε έχει φέρει και δεν πληρώνεσαι κιόλας, το πρώτο που σκέφτεσαι είναι να φύγεις. Πλέον όμως είναι βασικοί και από τη στιγμή που αγωνιστικά πάνε όλα καλά, θέλουν να μείνουν".

Τέλος, σχολιάζοντας τη θεαματική βελτίωση του Χοσέ Κάρλος τις τελευταίες εβδομάδες, ανέφερε: "Βασικά παίζει στη θέση του, γι' αυτό και παίζει καλά. Τον είδα και από κοντά όταν ήρθα στην Ελλάδα, έχει βελτιωθεί, αλλά δεν είναι αυτός ο καλός Χοσέ Κάρλος. Μπορεί να παίξει και καλύτερα και πιστεύω ότι θα το κάνει. Είναι πολύ καλύτερα ψυχολογικά. Έχει ανέβει πολύ τελευταία που έχει κερδίσει τη θέση του στην ενδεκάδα και θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο την ΑΕΚ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags