Facebook Pixel Να 'ταν τα νιάτα δύο φορές
| 2010-12-22 10:44:00

Να 'ταν τα νιάτα δύο φορές

Να 'ταν τα νιάτα δύο φορές

Ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε στους «τελειωμένους» ότι από τις 29 του μηνός θα προπονούνται με τη δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ. Η περιόδος χάριτος τελείωσε!

«Για κάποιους από εσάς ήδη είναι αργά. Σπαταλήσατε όσες ευκαιρίες σας έδωσα. Δεν θα έχετε άλλες. Όσοι δεν υπολογίζεστε από εμένα θα το καταλάβετε στις 29 του μήνα, όταν επιστρέψουμε από τη χριστουγεννιάτικη άδεια. Δεν θα προπονείστε μαζί μας, αλλά με την ομάδα των Νέων», είπε ο Ισπανός τεχνικός στους παίκτες.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Μανόλο Χιμένεθ προειδοποιεί τους παίκτες υπό κρίση. Απλά, αυτή τη φορά τους ανακοίνωσε ότι η περίοδος χάριτος τελείωσε και με την επιστροφή στις προπονήσεις μετά τα Χριστούγεννα θα τεθούν στο περιθώριο.

Σε ποιους παίκτες, όμως, αναφέρεται ο Χιμένεθ με την παραπάνω ομιλία του; Πρόκειται για τον Χρήστο Πατσατζόγλου, τον Κλαούντιο Νταντόμο, τον Έντερ και τον Ρότζερ Γκερέιρο.

Έτσι, στέλνοντας τους συγκεκριμένους παίκτες στην ομάδα των Νέων ο Χιμένεθ τους δίνει σαφή οδηγία να βρουν την επόμενη ομάδα της καριέρας τους...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags