Facebook Pixel "Η ΑΕΚ είναι γνωστή σε όλη την Ευρώπη"
| 2011-12-10 14:08:00

"Η ΑΕΚ είναι γνωστή σε όλη την Ευρώπη"

"Η  ΑΕΚ είναι γνωστή σε όλη την Ευρώπη"

Ο Μπέλεκ εξήγησε γιατί ήρθε στην ΑΕΚ και τόνισε ότι πιστεύει στον τίτλο. Τι είπε για τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας.

"Είχα πολλές προτάσεις και είμαι ευχαριστημένος που με ήθελε η ΑΕΚ κι εκμεταλλεύτηκα την ευκαιρία", ανέφερε αρχικά ο Καμερουνέζος επιθετικός στο "ΣΚΑΪ goal" και συνέχισε...

Για το αν πίστευε ότι θα έβρισκε την ΑΕΚ που είχε αφήσει το 2010: "Πριν έρθω ήξερα για την ΑΕΚ και πίστευα ότι θα έβρισκα πολλούς απο τότε, αλλά είδα άλλους, όπως ο Λυμπερόπουλος και ο Δέλλας, αλλά και πολλούς Ισπανούς. Είμαι ευχαριστημένος με τους παίκτες που βρήκα και το καλό είναι ότι αφομοιώθηκα γρήγορα".

Αν είχε ενημερωθεί για την σκληρή κριτική που είχε δεχτεί για την αφλογιστία του: "Στην αρχή δεν ήμουν ενημερωμένος γιατί δεν διάβαζα εφημερίδες. Και στην Ιταλία μου είχαν πει ότι πρέπει να δουλεύεις σκληρά και τα αποτελέσματα θα έρθουν".

Για το αν θα ήθελε να ευχαριστήσει κάποιον τώρα που σκοράρει: "Τώρα που πετυχαίνω γκολ κι έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου στην Ιταλία που μου είπε να συγκεντρώνομαι".

Για το αν ήξερε για την ΑΕΚ: "Η ΑΕΚ είναι γνωστή σε όλη την Ευρώπη, και είναι χαρακτηριστικό ότι οι φίλοι μου μου ζήτησαν αναμνηστικά".

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ είναι πρώτη στη βαθμολογία: "Πιστεύουμε στον τίτλο αλλά είμαστε ακόμα στον πρώτο γύρο και προς το παρόν να μην κάνουμε τέτοιες προβλέψεις".

Για τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος: "Είναι δύσκολο να δουλεύεις κάτω από τέτοιες συνθήκες. Έχουμε όμως εμπιστοσύνη στους αρχηγούς μας που μίλησαν με την διοίκηση κι έλαβαν διαβεβαιώσεις ότι γίνεται προσπάθεια να λυθούν τα προβλήματα αυτά".

Για τον κόσμο της ομάδας: "Μου αρέσει όταν ο κόσμος είναι κοντά μας και μας δίνει κουράγιο κι εμπιστοσύνη. Αυτό που θα θέλαμε θα ήταν να είναι κοντά μας μέχρι το τέλος".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags