Facebook Pixel "Ποιος Τσιώλης; Εμείς πάμε για τη νίκη"
| 2011-12-10 16:43:00

"Ποιος Τσιώλης; Εμείς πάμε για τη νίκη"

"Ποιος Τσιώλης; Εμείς πάμε για τη νίκη"

Ο Ρικάρντο Φατί δείχνει να αδιαφορεί για την παρουσία του πρώην προπονητή του Άρη στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. "Σίγουρα μας ξέρει ο προπονητής, αλλά εμείς πάμε για τη νίκη", δήλωσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα: "Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Αστέρας έχασε στον ΟΦΗ, επομένως έχει κίνητρο και αυτός για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αρα και οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν τη νίκη".

2.95 πληρώνει στην vistabet.com η νίκη του Άρη στην Τρίπολη

Για το κλίμα στην ομάδα: "Όταν κερδίζεις την καλύτερη ομάδα, αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, είναι φυσιολογικό να ανεβαίνει η ψυχολογία σου. Από και πέρα όμως, αποτελεί κίνητρο και για τους αντιπάλους να μας κερδίζουν γι’ αυτό θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στη Τρίπολη την Κυριακή".

Για την παρουσία του Σάκη Τσιώλη στον αντίπαλο πάγκο: "Σίγουρα αυτό το ματς έχει ιδιαιτερότητες, όμως οι περισσότερες έχουν να κάνουν με τον ίδιο. Εμείς ευχαρίστως θα τον συναντήσουμε, αλλά από τη στιγμή που θα ξεκινήσει το παιχνίδι, θα είμαστε 11 εναντίον 11 και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Σίγουρα μας ξέρει ο προπονητής, αλλά εμείς πάμε για τη νίκη".

Για το δίδυμο που κάνει με τον Τόχα στη μεσαία γραμμή: "Ναι, έχουμε ένα καλό δίδυμο. Μας βολεύει και το γεγονός ότι ο ένας παίζει με το δεξί πόδι και ο άλλος με το αριστερό. Ο Τόχα είναι ένας παίκτης με καλή τεχνική, αλλά εγώ δεν έχω πρόβλημα να παίζω με τον οποιονδήποτε. Με τον Κάρλος είμαστε φίλοι στη προσωπική μας ζωή και σίγουρα βοηθάει και αυτό. Παρόλα αυτά και με τον Πρίττα και με τον Βράνιες και με τον Κατίδη και μ’ όποιον παίκτη κι αν έχω αγωνιστεί στο χώρο του κέντρου, παίζουμε ως ομάδα και λειτουργούμε ως ομάδα".

Για τις γιορτές των Χριστουγέννων τις οποίες, λόγω προγράμματος, δεν θα μπορέσει να απολαύσει όσο θα ήθελε: "Αυτή είναι η δουλειά μας! Σίγουρα θα θέλαμε να ξεκουραστούμε αυτές τις ημέρες. Βέβαια, προσωπικά επειδή είμαι τιμωρημένος στο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας, ίσως κλέψω κάποιες ημέρες, αλλά γενικά έχουμε παιχνίδι στις 28 του μηνός και πρέπει να δουλέψουμε γι αυτό, ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags