Facebook Pixel Η "μεγαλύτερη" στιγμή του Μαλεζάνι στον ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-12-11 11:22:00

Η "μεγαλύτερη" στιγμή του Μαλεζάνι στον ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η "μεγαλύτερη" στιγμή του Μαλεζάνι στον ΠΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Στις 11 Δεκεμβρίου του 2005 ο Ηρακλής βυθίζει ακόμα περισσότερο στη κρίση τον Παναθηναϊκό και ο τότε προπονητής του "τριφυλλιού", Αλμπέρτο Μαλεζάνι ξεσπά…

Μετά την ήττα με 5-1 στη Βρέμη για το Τσάμπιονς Λιγκ έρχεται η ισοπαλία με τον «γηραιό» (2-2) στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» βρίσκονται πλέον με την πλάτη στον τοίχο…

Ο Ιταλός μη μπορώντας να αντέξει την κριτική των δημοσιογράφων και των οπαδών στη συνέντευξη Τύπου τα έβαλε με όλους και έμεινε στην ιστορία.

Σε ένα μονόλογο-παραλήρημα μίλησε για ασέβεια προς το πρόσωπό του και αδικία απέναντι στους παίκτες του, ενώ εκθείασε τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

«Είναι φυσιολογικό όταν η ομάδα πηγαίνει άσχημα, μέρος των οπαδών να είναι αντίθετο. Αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι η ομάδα πρέπει να είχε βοήθεια στη διάρκεια του αγώνα. Ήμασταν μόνοι μας εναντίον όλων.

Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση κακία. Το δεχόμαστε αυτό, δεν είναι πρόβλημα. Καθημερινά δουλεύω με ηρεμία, με ταπεινότητα.
Λυπάμαι περισσότερο για τους παίκτες. Αυτό το καιρό περνάμε δύσκολη περίοδο. Έπρεπε το κοινό να μας βοηθήσει. Είμαι υπερήφανος για αυτούς τους παίκτες, πιστεύω ότι έχουν ωριμάσει.

Σε δύο επιθέσεις όμως δεχθήκαμε δύο γκολ. Πρέπει να εκτονωθεί η κατάσταση για τους παίκτες και τη διοίκηση. Δεν το αξίζουν. Δυστυχώς αυτά που λέω δεν πιάνουν τόπο. Δεχόμαστε μεγάλη πίεση.

Είπα ότι ακόμα μπορούμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και το επαναλαμβάνω. Κάποιες φορές το ποδόσφαιρο δεν μας αφήνει να δώσουμε αξία στη δουλειά που κάνουμε.

Δεχόμαστε παράλογες ερωτήσεις. Είδατε όλοι ότι χάσαμε βαθμούς από ατυχία. Τι θα πρέπει; Να είμαι ο 25ος προπονητής που θα αλλάξει σε 12 χρόνια; Έχουμε ένα πρόγραμμα που πρέπει να το διεκπεραιώσουμε.

Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι. Αισθανθήκαμε σαν εγκληματίες. Δεν καταλαβαίνετε ότι αυτοί οι παίκτες δουλεύουν με αγάπη.
Υπάρχουν ομάδες που χρειάζονται χρόνο για να φτάσουν στο σκοπό τους.

Πάντα ο προπονητής θα το πληρώνει; Δουλεύω 24 ώρες το 24ωρο για τον Παναθηναϊκό. Δεν πρέπει να μου φέρεστε έτσι. Δεν υπάρχει σεβασμός. Είναι ζούγκλα. Γιατί υπάρχουν γέλια; η ειρωνεία δεν είναι κάτι σωστό. Πρέπει να ευχαριστούμε τον Γ. Βαρδινογιάννη».

Νωρίτερα στο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός πρόσθεσε ακόμα ένα κακό αποτέλεσμα μετά από αυτά της Ευρώπης και του Κυπέλλου. Οι «πράσινοι» παραχώρησαν ισοπαλία στον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ και απομακρύνθηκαν πολύ από την κορυφή, όπου βρισκόταν ο Ολυμπιακός.

Οι παίκτες του «Γηραιού» άνοιξαν το σκορ στο 12΄ όταν ο Επαλέ παίρνει την μπάλα από τον Ερέρα και αφού πέρασε τον Νίλσον πλάσαρε ψύχραιμα τον Γκαλίνοβιτς.

Οι «πράσινοι» ισοφαρίζουν στο 26΄ με αμφισβητούμενο πέναλτι που κέρδισε ο Παπαδόπουλος και ευστόχησε ο Γκονζάλες. Το «τριφύλλι» με κεφαλιά του Γκέκα μετά από σέντρα του Δάρλα παίρνει προβάδισμα.

Όμως οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 86΄. Ο Λαγός σεντράρει και ο Καπετάνος μόνος του στην καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων διαμορφώνει το τελικό 2-2.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Γκαλίνοβιτς, Μόρις, Μπίσκαν, Βύντρα, Δάρλας, Κονσεϊσάο (Γκέκας 46'), Γκονζάλες, Νίλσον, Λεοντίου, Μάντζιος, Παπαδόπουλος ( Χαραλαμπίδης 70')

ΗΡΑΚΛΗΣ: Αμπάρης, Παπαζαχαρίας, Στεφανής,Πουρσανίδης, Επαλέ, Καπετάνος, Λαγός, Ερέρα, Δρούγας, Σεγκίρι,Πρίττας

ΣΚΟΡΕΡ: Επαλέ 12', Γκονζάλες 26', Γκέκας 63',Καπετάνος 86'

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βασιλείου

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: Βύντρα 40', Λαγός 43',Πουρσανίδης 65', Xαραλαμπίδης 74', Γκονζάλες 79'

Πηγή: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags