Facebook Pixel Αβέβαιο το μέλλον του Κούμπιτσα
| 2011-12-12 19:12:00

Αβέβαιο το μέλλον του Κούμπιτσα

Αβέβαιο το μέλλον του Κούμπιτσα

Το μέλλον του Ρόμπερτ Κούμπιτσα στη Lotus Renault παραμένει αβέβαιο μετά τις δηλώσεις του διευθύνοντα συμβούλου της ομάδας Ερίκ Μπουλιέρ πως οι σχέσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε "σημείο μηδέν".

Η ομάδα από το Ένστοουν της δυτικής Οξφόρδης έχει ανακοινώσει τους Κίμι Ραϊκόνεν, Ρομέν Γκροζάν για πιλότους τις στο πρωτάθλημα του 2012 και ο Πολωνός λόγω του τραυματισμού του δεν θα είναι έτοιμος στην αρχή της σεζόν.

Υπάρχουν αμφιβολίες ακόμα και όταν αναρρώσει πλήρως ο Κούμπιτσα να μην οδηγήσει για την Lotus Renault λόγο των αναφορών που θέλουν τον 27χρονο να έχει υπογράψει με την Ferrari για τη σεζόν 2013.

Ο Μπουλιέρ έχει παραδεχθεί πως δεν θέλει να βοηθήσει τον Πολωνό να βρει τη φόρμα του αν δεν δεσμευτεί για την αγγλική ομάδα: "Εγώ δεν θα φέρω ένα μονοθέσιο γι' αυτόν να κάνει μια δοκιμή αν έχει υπογράψει με άλλη ομάδα το 2013".

Ο 38χρονος διευθύνων σύμβουλος σχολίασε: "Δεν ξέρω αν υπάρξει μέλλον στη σχέση Lotus Renault και Κούμπιτσα. Περιμένουμε τον Ρόμπερτ για να δούμε τα σχέδια του. Θα θέλαμε να μιλήσουμε με αυτόν και τον μάνατζερ του, να δούμε τι θα γίνει για να γυρίσει στην F1. Αν μπορούμε να τον βοηθήσουμε να επιστρέψει θα το κάνουμε, αλλά έχουμε υπογράψει με τους οδηγούς μας για την επόμενη χρονιά και θέλουμε να κολλήσει μαζί τους".

ΠΗΓΗ: contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags