Facebook Pixel Είδε Γιαννιώτα η Νις
| 2011-12-13 16:37:00

Είδε Γιαννιώτα η Νις

Είδε Γιαννιώτα η Νις

Άνθρωπος από την Νις βρέθηκε στην Τρίπολη για να παρακολουθήσει τον Γιάννη Γιαννιώτα, ωστόσο δεν είναι η μοναδική γαλλική ομάδα που έχει βάλει στο... μάτι τον άσο του Άρη.

Το γεγονός ότι οι σοβαρές ευρωπαϊκές ομάδες, ξεκινούν πρώτα απ’ όλα τον προγραμματισμό τους από το σωστό και ενδελεχές σκάουτινγκ, επισημάνθηκε για μια ακόμη φορά, όμως αυτή τη φορά είχε αποδέκτη… και τον Άρη. Πιο συγκεκριμένα, άνθρωπος της Γαλλικής Νις, βρέθηκε στο γήπεδο της Τρίπολης και παρακολούθησε διά ζώσης τις προσπάθειες του Γιάννη Γιαννιώτα.

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός των «κιτρίνων» βρέθηκε στο πρόσφατο παρελθόν και στο «στόχαστρο» της Παρί Σεν Ζερμέν, που τον παρακολούθησε ήδη δύο φορές στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Γιαννιώτας αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο μόλις στην Αρκαδία και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο της αναμέτρησης, καθώς δεν κατάφερε να ξεχωρίσει με την απόδοση του.

Όπως και να ‘χει πάντως, επιβεβαιώνεται το γεγονός πως ο νεαρός εξτρέμ έχει θέλξει σκάουτερ ευρωπαϊκών ομάδων με την απόδοση του κι από την πλευρά τους οι «κίτρινοι» ασφαλώς, επιθυμούν να μπορέσει ο Γιαννιώτας να σταθεροποιηθεί σε υψηλά στάνταρ απόδοσης, προκειμένου να αποκομίσουν όσο δυνατά οφέλη τόσο στο παρόν, όσο φυσικά και στο μέλλον.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags