Facebook Pixel H Caterham δε θα κατασκευάσει την F112
| 2011-12-13 19:38:00

H Caterham δε θα κατασκευάσει την F112

H Caterham δε θα κατασκευάσει την F112

Τα σενάρια που Caterham να συνεργάζεται για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη του μονοθεσίου των Ισπανών για το πρωτάθλημα του 2012 διέψευσε η HRT!

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Μετά τις πρόσφατες πληροφορίες που εμφανίζονται τελευταία στα μέσα, η HRT F1 Team αρνείται πως η Caterham Technology and Innovation, θυγατρική εταιρία της Caterham F1, θα είναι υπεύθυνη για το σχεδιασμό και την κατασκευή του μονοθεσίου F112».

Επιπλέον επισημαίνεται: «Αντίθετα με όσα έχουν δημοσιευτεί, η ανάπτυξη του μονοθεσίου της HRT F1 Team που θα αγωνιστεί στο επόμενο πρωτάθλημα της F1 είναι έργο που υλοποιείται από τα τεχνικά γραφεία της ομάδας στο Μόναχο από μια ομάδα σχεδιαστών κάτω από την τεχνική επίβλεψη του Jacky Eeckelaert και του επικεφαλής του τμήματος αεροδυναμικής Stephan Chosse».

Τέλος, στην ανακοίνωση η ομάδα αποκαλύπτει ότι παρά τα στενά χρονικά περιθώρια και τις αλλαγές για το 2012 (τα μονοθέσια πρέπει να έχουν ολοκληρώσει όλα τα crash tests) η HRT είναι αισιόδοξη ότι το νέο μονοθέσιο θα είναι έτοιμο στο τεστ του Φεβρουαρίου, δηλαδή στη Jerez της Ισπανίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags