Facebook Pixel Πήρε αποφάσεις, περιμένει το σωστό timing...
| 2011-12-20 11:29:00

Πήρε αποφάσεις, περιμένει το σωστό timing...

Πήρε αποφάσεις, περιμένει το σωστό timing...

Γιατί είναι αναγκασμένος να περιμένει λίγες μέρες ακόμη ο Πολωνός τεχνικός...

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ έχει πάρει τις αποφάσεις του για τις «εκκαθαρίσεις» που πρέπει να γίνουν στο ρόστερ. Η υπόθεση του Καστίγιο ήταν μόνο η αρχή, αφού ο Μεξικανός προκάλεσε με τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής.

Από ‘κει και πέρα, είναι θέμα σωστού timing, πότε ο Πολωνός θα πάρει τη… «σκούπα» για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να επιλέξει τους παίκτες εκείνους με τους οποίους θα πορευτεί από τον Ιανουάριο.

Τη δεδομένη στιγμή δεν μπορεί να προχωρήσει σε δραστικές παρεμβάσεις γιατί η ομάδα έχει δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια μπροστά της μέχρι να τελειώσει η χρονιά. Του Κυπέλλου στην Κομοτηνή την Πέμπτη και το εξ’ αναβολής ματς με τη Δόξα Δράμας την επόμενη Τετάρτη για το πρωτάθλημα.

Συνεπώς, πρέπει να περιμένει λίγες μέρες ακόμη. Το βέβαιο είναι ότι υπάρχουν ακόμη τρεις, τέσσερις παίκτες που βρίσκονται στο «κόκκινο» και δεν θα πρέπει να νιώθουν καθόλου ασφαλής.

Τα δύο παιχνίδια που απομένουν μέχρι να αλλάξει ο χρόνος πιθανόν να αποτελέσουν την ύστατη ευκαιρία τους για να αλλάξουν την κατάσταση. Όχι μόνο για τον Άρη, αλλά και για τους ίδιους…

Πηγή: allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags