Facebook Pixel Τον Καμενί τον κάψανε στο ζέσταμα...
| 2011-12-24 14:30:00

Τον Καμενί τον κάψανε στο ζέσταμα...

Τον Καμενί τον κάψανε στο ζέσταμα...

Φράσεις όπως "ξαναζεσταμένο φαγητό" έχουν χάσει την αξία τους όταν διαβάζουμε το όνομα του Καμερουνέζου στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Στο τέλος θα έρθει και δεν θα το πιστεύει κανείς!

Κάθε φορά που πλησίαζε μεταγραφική περίοδος τα τελευταία τρία-τέσσερα χρόνια (είτε αυτή ήταν η καλοκαιρινή είτε η χειμερινή) και ο Ολυμπιακός έψαχνε για τον αντικαταστάτη του Νικοπολίδη τότε και του ...Κοστάντσο σήμερα, το όνομα του Καμενί είχε "δεμένη" θέση στις σελίδες που φιλοξενούν το "ερυθρόλευκο" ρεπορτάζ. Από αμούστακο παιδί μέχρι σήμερα, που έχει φτάσει στα 27 του χρόνια.

Το ίδιο συμβαίνει και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο της σεζόν 2011/12, καθώς ήδη οι Πειραιώτες "εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησής του", όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τις τελευταίες μέρες οι εφημερίδες.

Από τη στιγμή, μάλιστα, που ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιβεβαίωσε στη συνάντηση που είχε με τους οπαδούς πως η ομάδα θα κινηθεί από τώρα για την απόκτηση τερματοφύλακα, δεν ήθελε και πολύ για να δούμε το "Ολυμπιακός για Καμενί".

Τόσο που νομίζει, κάποιος, πως όλα τα προηγούμενα χρόνια ο Καμερουνέζος ήταν παίκτης του Ολυμπιακού και, απλώς, αγωνιζόταν σε άλλες ομάδες δανεικός!

Το γεγονός, πάντως, πως ο Βαλβέρδε που έχει συνεργαστεί με τον Καμενί στην Εσπανιόλ, δεν έχει ζητήσει να αποκτηθεί ο συγκεκριμένος τερματοφύλακας, ίσως κάτι θα έπρεπε να λέει σε όλους αυτούς που τόσα χρόνια γράφουν και ξαναγράφουν τα ίδια...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags