Facebook Pixel Κερδίζει ή… χιονίζει!
| 2010-12-22 14:10:00

Κερδίζει ή… χιονίζει!

Κερδίζει ή… χιονίζει!

Απειλητικά μηνύματα δέχονται από τους οπαδούς οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με τη Λάρισα, ενώ η πίεση έχει ανέβει στα ύψη και από το πρόστιμο-μαμούθ που ανακοίνωσε η διοίκηση.

Υπό καθεστώς μεγάλης πίεσης αναμένεται να κατέβoυν στο «AEL FC ARENA» για το ματς Κυπέλλου με τη Λάρισα οι παίκτες της «Ένωσης». Τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα έχουν προκαλέσει μεγάλο εκνευρισμό στον κόσμο της ομάδας και χαρακτηριστικό είναι το μήνυμα της «Original» στην επίσημη ιστοσελίδα της για την αναμέτρηση στον κάμπο.

«Μόνο νίκη στη Λάρισα αλλιώς στην επιστροφή θα χιονίσει!», αναφέρει ο μεγαλύτερος οργανωμένος σύνδεσμος της ομάδας που φανερώνει τις διαθέσεις των οπαδών σε περίπτωση ενός ακόμη στραβού αποτελέσματος.

Την ίδια ώρα, η διοίκηση περιμένει ήδη στη… γωνιά καθώς σε περίπτωση που δεν πάρει την πρόκριση η ΑΕΚ στο «AEL FC ARENA» έχει ανακοινωθεί το τσουχτερό πρόστιμο των 100.000 ευρώ με αφορμή τα συνεχόμενα κακά αποτελέσματα που βγάζουν την ομάδα εκτός στόχων τόσο νωρίς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός που τη... γλιτώνει είναι ο Μανόλο Χιμένεθ που και την εμπιστοσύνη της διοίκησης έχει και ο κόσμος δεν του καταλογίζει ποτέ τίποτα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags