Facebook Pixel Το κορόιδο της χρονιάς ο Αμπράμοβιτς…
Ποδόσφαιρο
| 2012-01-01 13:00:00

Το κορόιδο της χρονιάς ο Αμπράμοβιτς…

Το κορόιδο της χρονιάς ο Αμπράμοβιτς…

Λέμε συχνά για τις ελληνικές ομάδες πόσο λάθος επιλογές κάνουν, πώς σκορπάνε τα λεφτά τους, πώς παίρνουν σαπάκια παίκτες. Δεν βλέπετε, όμως, ρε παιδιά, και τον φουκαρά τον Αμπράμοβιτς;

Μιλάμε τώρα ότι γελάει μαζί του όλη η Αγγλία. Το κορόιδο της χρονιάς είναι. Δίνει συνέχεια λεφτά κι αντί η ομάδα του να βελτιώνεται έχει καταντήσει να την γλεντάει η μισή πρέμιερ.

Είχε βρει την υγειά του ο Αμπράμοβιτς με τον Μουρίνιο, αλλά κάποια στιγμή τον ξαπέστειλε άνευ λόγου κι αιτίας. Κι όχι μόνο η Τσέλσι δεν πήρε τσάμπιονς λιγκ, όπως ήλπιζε ο Ρόμαν, αλλά σιγά – σιγά έχασε και τα σκήπτρα στην πρέμιερ, ενώ τώρα βολοδέρνει στο γήπεδο.

Όποιος είδε το σημερινό παιχνίδι της Τσέλσι με την Άστον Βίλα, σίγουρα θα λυπήθηκε την ομάδα του Αμπράμοβιτς. Τι αχταρμάς ήταν αυτός; Και, μάλιστα, με το ποδόσφαιρο που παίζει η Τσέλσι θα μπορούσε να βρίσκεται ακόμα πιο κάτω στην βαθμολογία. Και πολύ της πέφτει η 5η θέση.

Ο Αμπράμοβιτς πήγε κι έδωσε ένα τσουβάλι λεφτά στον Βίλας Μπόας πιστεύοντας ότι ανακάλυψε τον νέο Μουρίνιο. Η Τσέλσι, όμως, δεν βλέπεται ως τώρα. Και, μάλιστα, έχει μαζέψει στο ρόστερ της ένα σωρό παικτάκια, που δεν κάνουν για πρέμιερ. Πετάει τα λεφτά του ο Αμπράμοβιτς…

Πού είναι η Τσέλσι που βλέπαμε μέχρι πριν δυο, τρία χρόνια; Έμπαινε στο γήπεδο κι έτρωγε σίδερα τότε. Ο Ντρογκμπά πέταγε και δεν σερνόταν όπως τώρα, ενώ η άμυνα ήταν γρανίτης και τα χαφ με Εσιέν, Λάμπαρντ φύσαγαν. Όσο για τον Τόρες; Φόρεσε καλό παλτό ο Αμπράμοβιτς! Το πιο ακριβό!

Η σημερινή Τσέλσι, λοιπόν, έχει καταντήσει ομαδίτσα. Και ο Αμπράμοβιτς μπορεί να κτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο. Ομάδα μοντέλο την έκανε…, ας μην πούμε τι την έκανε με την ασχετοσύνη του, μέρες που είναι. Η Τσέλσι είναι αγνώριστη. Και η Άστον Βίλα θα μπορούσε να της βάλει τουλάχιστον δυο γκολάκια ακόμα… Έτσι κατάντησε η κάποτε τουρμπάτη ομάδα του Μουρίνιο.

Να, λοιπόν, που συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες τέτοια κραχ. Δεν γίνονται μόνο στο ξεχαρβαλωμένο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags