Facebook Pixel Aυτό κι αν είναι βόμβα... Θέλει Λάμπαρντ ο Φέργκιουσον!
| 2012-01-06 10:34:00

Aυτό κι αν είναι βόμβα... Θέλει Λάμπαρντ ο Φέργκιουσον!

Aυτό κι αν είναι βόμβα... Θέλει Λάμπαρντ ο Φέργκιουσον!

Ένα απίστευτο μεταγραφικό σενάριο το οποίο είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί, αλλά παραμένει υπαρκτό, κοσμεί τα πρωτοσέλιδα του αγγλικού Τύπου.

Ο μάνατζερ του Φρανκ Λάμπαρντ πρότεινε τον παίκτη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να ανάβει το πράσινο φως, αλλά την Τσέλσι να "κλωτσά"!

Ο 33χρονος μέσος δεν αποτελεί αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας του Αντρέ Βίλας Μπόας και 1,5 χρόνο πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του στο "Στάμφορντ Μπριτζ", έχει το ελεύθερο από τη διοίκηση να φέρει κάποια καλή πρόταση. Φαβορί μέχρι τώρα ήταν το πρωτάθλημα του MLS και οι ΛΑ Γκάλαξι με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ να του έχει προτείνει να τον ακολουθήσει στην Αμερική.

Ωστόσο, ο μάνατζέρ του με τη σύμφωνη γνώμη του Λάμπαρντ έκανε προσπάθεια προσέγγισης της Γιουνάιτεντ με τον Σκωτσέζο τεχνικό να λέει αμέσως στους ανθρώπους των "κόκκινων διαβόλων" να προχωρήσουν το θέμα.

Ο Φέργκιουσον είχε προσπαθήσει να τον αποκτήσει τόσο το 2001 από τη Γουέστ Χαμ όσο και το 2005 από την Τσέλσι και πιστεύει ότι αποτελεί ακόμη μία ποιοτικότατη λύση στο χώρο του κέντρου.

Η μεταγραφή όμως έχει ένα μεγάλο εμπόδιο που ίσως αποδειχτεί αξεπέραστο. Η Τσέλσι θέλει μεν να παραχωρήσει τον παίκτη, αλλά σε καμία περίπτωση σε αγγλική ομάδα και ειδικά σε διεκδικήτρια του τίτλου.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags