Facebook Pixel Κάποιος να τους ξε-Ματιάσ-ει!
| 2012-01-06 14:55:00

Κάποιος να τους ξε-Ματιάσ-ει!

Κάποιος να τους ξε-Ματιάσ-ει!

Τραυματίστηκε (από καθαρή αφέλεια) και ο Γιόσου Σαριέγκι και ο Φερέιρα επιστρατεύει αναγκαστικά τον παροπλισμένο Ματίας Μπιέρσμιρ για το παιχνίδι της Κυριακής με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ.

Γαντεμιά μεγάλη πλάκωσε στον Παναθηναϊκό με τους στόπερ. Μετά τον Μπουμσόνγκ, τραυματίστηκε σήμερα και ο Γιόσου Σαριέγκι!

Ο Βάσκος αμυντικός υπέστη ένα ελαφρύ τράβηγμα στον τετρακέφαλο και θα χάσει σίγουρα το ματς της Κυριακής με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ.

Ο Σαριέγκι, πάντως, είχε νιώσει ενοχλήσεις από την προπόνηση της Πέμπτης, αλλά δεν είπε τίποτα στον προπονητή του, προφανώς λόγω των περιορισμένων επιλογών που υπάρχουν στην άμυνα.

Έτσι, όταν πιέστηκε στο σημερινό πρόγραμμα προπόνησης, ένιωσε τράβηγμα και τέθηκε νοκ άουτ για το κυριακάτικο παιχνίδι, ενώ μπορεί να προφυλαχθεί και για τον αγώνα με τον Πανιώνιο που ακολουθεί για το Κύπελλο.

Πάλι καλά που ο Καντέ δεν έχει φύγει ακόμη για τις υποχρεώσεις του στο Κόπα Άφρικα και είναι στη διάθεση του Φερέιρα. Όσο για τον δεύτερο στόπερ; Ο Πορτογάλος θα βγάλει αναγκαστικά από τη ναφθαλίνη τον Ματίας Μπιέρσμιρ!

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις αναμένουμε τον δούμε τον Βιτόλο δίπλα στον Σιμάο στα χαφ.

Η πιθανότερη σύνθεση θα είναι η ακόλουθη: Καπίνο, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Καντέ, Μπιέρσμιρ, Σιμάο, Βιτόλο, Ζέκα, Κουίνσι, Κλέιτον, Λέτο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags