Facebook Pixel Εξαφανιζόλ ο Πρόμπιερζ!
| 2012-01-06 15:11:00

Εξαφανιζόλ ο Πρόμπιερζ!

Εξαφανιζόλ ο Πρόμπιερζ!

Έφυγε άρον-άρον από τη Θεσσαλονίκη χωρίς να χαιρετήσει τους παίκτες του Άρη!

Με το πρώτο φως της ημέρας έφυγε σαν σίφουνας, ο Μίχαλ Πρόμπιερζ για την Πολωνία.

Ο 40χρονος προπονητής δεν είχε τη διάθεση ούτε καν να χαιρετίσει τους πρώην παίκτες του και στις 8:15 πέταξε για τη Βαρσοβία.

Είναι χαρακτηριστικό πως δεν θα επιστρέψει ξανά στη Θεσσαλονίκη, καθώς φρόντισε να μαζέψει άμεσα τα προσωπικά του αντικείμενα, προκειμένου να μη χρειαστεί να γυρίσει πίσω!

Ηταν μια κίνηση που ξάφνιασε πολλούς, καθώς το προηγούμενο βράδυ και παρά τον εκνευρισμό του από την τροπή που πήρε η συνεργασία του με την ομάδα, είχε εκφράσει την επιθυμία να βρεθεί στο Ρύσιο και για τελευταία φορά να συναντήσει τους παίκτες.

Τελικά επέλεξε να μιλήσει τηλεφωνικά με τον αρχηγό, Νίκο Λαζαρίδη, από τον οποίο ζήτησε να μεταφέρει τα εξής:

"Θέλω να τους πεις πως στο ποδόσφαιρο τα πάντα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Δυστυχώς δεν θα συνεχίσουμε μαζί. Να μεταφέρεις σε όλους τις ευχαριστίες μου για τη συνεργασία που είχαμε και τις ευχές μου για μια καλύτερη πορεία από εδώ και στο εξής. Εχετε τις δυνατότητες να πετύχετε".

Μέχρι να βρεθεί ο νέος προπονητής, όπου φέρεται να έχει αρκετές πιθανότητες ο Τάκης Λεμονής, οι δύο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Σεμερτζίδης και Μιχαλήτσος αναλαμβάνουν την ευθύνη της ομάδας.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags