Facebook Pixel Στην αναμπουμπούλα ο κακός ο λύκος χαίρεται!
| 2012-01-06 17:10:00

Στην αναμπουμπούλα ο κακός ο λύκος χαίρεται!

Στην αναμπουμπούλα ο κακός ο λύκος χαίρεται!

Όλοι οι παλιοί μας… φίλοι στο προσκήνιο. Σα να μην έφθαναν στο ποδόσφαιρο τύποι όπως ο Ψωμιάδης, ο Μπέος, ο Τσακογιάννης, ο Γούμενος ήρθαν κι άλλοι. Γράφει ο Άγγελος Μενδρινός.

Δεν αναφερόμαστε φυσικά στους καινούργιους, αλλά και στους παλιούς που θέλουμε να ξεχάσουμε, αλλά δεν μας αφήνουν.
Ακόμα και ο Αργύρης Σαλιαρέλης έσκασε μύτη στις συζητήσεις για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΑΕΚ στον Ξενιάδη. Ο Αργύρης Σαλιαρέλης είχε παρουσιαστεί σαν ο «βασιλιάς των ρουμπινιών» με πακτωλό χρημάτων από τη Κένυα και τελικά αποδείχτηκε ότι το μόνο που κατάφερε ήταν να στείλει τον Στράτο Αποστολάκη στον Παναθηναϊκό. Γιατί για τους παλαιότερους που έζησαν τότε πρόσωπα και πράγματα ο ρόλος του ως προέδρου του Ολυμπιακού στην όλη υπόθεση ήταν τουλάχιστον ύποπτος.

Ο Σαλιαρέλης θα μπορούσε να δραστηριοποιηθεί σε καμιά μικρή ομάδα που οι παράγοντές της είχαν άγνοια κινδύνου. Είναι δυνατόν όμως να εμπλέκεται σε υπόθεση μεταβίβασης των μετοχών της ΑΕΚ;

Μα αν είναι έτσι τα πράγματα καλύτερα ας ασχοληθεί απ’ ευθείας ο Μαρινάκης που και λεφτά, αποδεδειγμένα έχει. Δεν υπάρχει περίπτωση σε μια αγοροπωλησία να είναι μπλεγμένος ο Σαλιαρέλης και να είναι καθαρή. Αυτό τουλάχιστον έχει δείξει η ποδοσφαιρική ιστορία του ανδρός.

Αν είναι έτσι ας φωνάξουν στην ΑΕΚ και τον Σκλαβελίνη, αυτόν που θα έφερνε μερικά εκατομμύρια δολάρια από την Αργεντινή, αλλά στη πορεία το μετάνιωσε.

Κι επειδή μερικά πράγματα δεν τα πιάνω με τη πρώτη ρωτώ πως είναι δυνατόν ένας σοβαρός άνθρωπος, όπως πιστεύω ότι είναι ο Αδαμίδης, να συζητά ακόμα με τον Ξενιάδη που τα τελευταία χρόνια δεν έχει κάνει φορολογική δήλωση!

Το 2012 μπήκε άσχημα για τους επενδυτές του ελληνικού ποδοσφαίρου. Καταλαβαίνω ότι κορόιδα να πάρουν τις ομάδες, ακόμα και τις δημοφιλείς, δεν υπάρχουν, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει όλες να τις δώσουμε σε απατεώνες!

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags